Doliu în lumea muzicii populare. Un îndrăgit artist s-a stins din viață

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu

Lumea muzicii populare este în doliu, după ce un mare artist s-a stins din viață. 

Scena muzicii populare este mai săracă, după ce un mare artista s-a stins din viață.  Tiberiu Ceia, în vârstă de 82 de ani, și-a dat ultima suflare, lăsând în urma lui multă durere.

Doliu în lumea muzicii populare

La scurt timp după moartea marelui artist, mesajele de condoleanțe au curs fără oprire. Îndrăgitul interpret de muzică populară din Banat a murit miercuri seară. Anunțul a fost făcut de colegii de la TVR Timișoara, acolo unde acesta avea și o emisiune cu specific popular.

”Colegul nostru Tiberiu Ceia ne-a părăsit în urmă cu câteva minute. Tristeţea de a fi pierdut un om şi un artist excepţional nu va umbri bucuria şi şansa de a-l fi avut aproape ani mulţi. Marii artişti trăiesc atâta vreme cât opera lor rămâne vie. Iar Tiberiu Ceia ne va cânta, peste generaţii, de drag şi de dor. Drum luminat, dragă Tibi!”, a postat TVR Timişoara.

Toți cei care l-au cunoscut pe regretatul artist l-au descris ca fiind o persoană excepțională, de o bunătate ieșită din comun. 

„A plecat în lumea fără dor , domnul Tiberiu Ceia. Un om elegant la ținută și la vorbă. Un artist care a cucerit publicul printr-un repertoriu frumos. Am vorbit cu dânsul până deunăzi. Dar pe viața doar Dumnezeu este stăpân… Cu Tiberiu Ceia se stinge(încet) o lume cu amintiri frumoase, cu turnee de răsunet! O lume cu adevărat consacrată culturii!”, a scris o prietenă a artistului după ce Tiberiu Ceia a murit.

Cine a fost Tiberiu Ceia

Tiberiu Ceia s-a născut în 16 iulie 1940, la Timişoara. S-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani. El a reprezentat cu mândrie zona Banatului. Debutul oficial a avut loc în anul 1967, pe scena Operei din Timişoara. Artistul Tiberiu Ceia a fost şi director de şcoală, director de Ansamblu artistic, redactor şef, apoi director la Studioul TVR Timişoara. 

Citește și: Cum se simte Oana Lis, după ce a fost operată de cancer: „Preocuparea mea majoră rămâne soțul meu”

Adevărul neștiut de nimeni, din spatele plecării lui Mihai Bendeac de la iUmor. Dezvăluire șocantă din culisele emisiunii: "L-a bătut pe Bendeac pentru că..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel