Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Data publicării:

O mare interpretă de muzică populară s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. 

Lumea muzicii populare este mai săracă, după ce artista Cruciţa Cistelecan s-a stins din viață, după o lungă luptă cu boala. Interpreta de muzică populară și-a petrecut ultimii ani din viață alături de fiica sa, care a avut grijă de ea.

Din nefericire, regretata artistă s-a stins din viață vineri dimineață, iar anunțul trist a fost făcut de către fiica sa.

Doliu în lumea muzicii populare. A murit Crucița Cistelecan

După ce fiica artitei a făcut anunțul trist, fanii regretatei artiste au transmis mai multe mesaje de condoleanțe.

„Bunul Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace doamna Crucița Cistelecan. Ne-ați părăsit mult prea devreme”, a scris un fan.

„Bunul Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc”, „Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească! Drum lin printre stele”, au mai fost comentariile altor persoane dragi de pe rețelele de socializare.

Când și unde va fi înmormântată Crucița Cistelecan

Una dintre fiicele interpretei de muzică populară a dat și câteva detalii legate de înmormântare. Priveghiul va avea loc astăzi, începând cu ora 19:00, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 13:00, în satul natal al acesteia, din județul Cluj. Toți cei care au iubit-o pe Crucță Cistelecan sunt așteptați să-și ia rămas bun de la cea care i-a încântat și alinat cu vocea și melodiile sale.

„Iubita noastră mama, Cruciță Cistelecan a plecat în Ceruri! Priveghiul va avea loc sâmbătă, 2 Iulie 2022, orele 19:00, în Sat Dezmir, Comună Apahida, jud. Cluj, la Capela Ortodoxă Dezmir, str. Trandafirilor (capătul străzii).

Înmormântarea va avea loc Duminică, 3 Iulie 2022, orele 13:00, în satul natal al mamei noastre, sat Iuriu de Câmpie, str. Traian nr. 1, comună Cojocna, jud. Cluj.

Cei care doriți să o conduceți pe mama noastră, Cruciță Cistelecan pe ultimul drum, sunteți bine primiți alături de noi și de familie! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul postat de fiica vedetei pe rețelele de socializare.

Citește și: Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe masa de operație.”Nu mai am cartilagiu deloc la picior”. Cât va lipsi artista de pe scenă EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel