Doliu în lumea modei. Stella Tennant a murit la vârsta de 50 de ani

Data publicării:
Stella Tennant
Descriere foto: Stella Tennant

Modelul britanic Stella Tennant a murit marţi la vârsta de 50 de ani

"Cu mare tristeţe, vă anunţăm că Stella Tennant a murit subit pe 22 decembrie 2020. Stella a fost o femeie minunată şi o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Ne va lipsi foarte mult", a declarat familia modelului britanic într-un comunicat.

Stella Tennant, născută în Scoţia într-o familie aristocratică, a devenit cunoscută la începutul anilor 1990, după ce a apărut în mai multe pictoriale publicate în reviste celebre, precum Vogue şi Harper's Bazaar, notează Agerpres. 


A participat atât la prezentări de modă organizate de Gianni Versace, John Galliano şi Alexander McQueen, cât şi la campanii de promovare a colecţiilor vestimentare create de alte branduri de renume mondial, precum Calvin Klein, Chanel şi Burberry.

 Stella Tennant a participat şi la prezentarea de modă organizată în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, alături alte două compatrioate celebre, modelele Naomi Campbell şi Kate Moss.

În 2009, Stella Tennant a colaborat cu o organizaţie ecologistă care promovează reducerea cantităţilor de energie consumate în locuinţe. În 2012, modelul britanic a fost inclus în Scottish Fashion Awards Hall of Fame.

Stella Tennant s-a căsătorit în 1999 cu fotograful francez David Lasnet, cu care a avut patru copii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel