Doliu în lumea filmului. Actrița Meg Johnson a murit la 86 de ani. În ultima perioadă s-a luptat cu demența

Data actualizării: | Data publicării:
Meg Johnson, captura video YouTube
Descriere foto: Meg Johnson, captura video YouTube

Meg Johnson, o vedetă a telenovelelor britanice, a murit la 86 de ani

Meg Johnson, o vedetă a telenovelelor britanice, a murit la vârsta de 86 de ani, după ce s-a luptat cu demenţa "în ultimii ani", a anunţat familia actriţei, potrivit DPA.

Decesul "bunei şi minunatei" Meg, care a interpretat-o pe Pearl Ladderbanks în "Emmerdale" începând din 2003, a fost anunţat într-o declaraţie comună făcută de familia sa, de agenţia de talente Jorg Betts Associates şi de echipa îndrăgitului serial, difuzat pe ITV.

"Cu mare tristeţe anunţăm că actriţa Meg Johnson a murit în pace ieri seară, înconjurată de familie", se poate citi în declaraţie.

Înainte de a se alătura echipei din "Emmerdale", Johnson a interpretat-o timp de mai mulţi ani pe Brigid McKenna în telenovela "Brookside" de pe Channel 4.

La începutul anilor 1980, ea a jucat rolul lui Eunice Gee în serialul "Coronation Street" de pe ITV, un personaj la care s-a întors pentru scurt timp în 1999.

De asemenea, Johnson a făcut parte din distribuţia serialului "Victoria Wood: As Seen On TV", alături de regretata actriţă, de Julie Walters şi de Celia Imrie, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel