Doliu în lumea filmului. Lance Kerwin, actorul din The Loneliest Runner, a murit la 62 de ani

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Lance Kerwin, actorul din The Loneliest Runner, s-a stins din viață, la 62 de ani. 

Lance Kerwin, actorul cunoscut pentru rolul său din miniseria TV "Salem's Lot" și alte seriale notabile din anii '70, s-a stins din viață, la 62 de ani. Agentul actorului a declarat pentru CNN că Lance Kerwin a fost găsit inconștient. El avea 62 de ani. Nu au fost furnizate informații despre cauza morții sale.

Și fiica actorului a făcut primele declarații despre moartea părintelui său. 

„Îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le spunem personal că Lance Kerwin a murit. Apreciem toate cuvintele, mesajele, amintirile și rugăciunile care au fost împărtășite. În viitorul apropiat vom da informații despre ceremoniile care vor avea loc. Vă iubim pe fiecare dintre voi”, a transmis fiica lui Lance Kerwin, Savanah, pe social media, unde a postat o imagine de familie.

 Lance Kerwin, actorul din The Loneliest Runner, a murit la 62 de ani

Kerwin și-a început cariera apărând într-o varietate de seriale de televiziune, inclusiv în "Little House on the Prairie", "Wonder Woman" și "The Bionic Woman". A apărut, de asemenea, în mai multe "ABC After School Specials", o serie antologică destinată copiilor și adolescenților care o număra pe Jodie Foster printre ceilalți absolvenți ai săi.

Originar din sudul Californiei a fost un actor adolescent înfloritor în anii '70 și a jucat rolul lui Ramey Holvak în "The Family Holvak", un serial TV despre un reverend din anii 1930 care se străduia să își întrețină familia. De asemenea, a jucat în 1977 în serialul de maturizare "James at 15", un serial care s-a remarcat prin descrierea autentică a vieții adolescenților într-o manieră care nu era des întâlnită la televizor la acea vreme.

Kerwin a continuat să apară în "Salem's Lot", adaptarea televizată din 1979 a romanului lui Stephen King, în regia lui Tobe Hooper. În miniseria, difuzată de CBS, a jucat rolul tânărului Mark Petrie, care ajută la apărarea orașului său împotriva vampirilor malefici. Munca sa în miniseria cult-favorită i-a adus invitații regulate la convențiile horror.

Un rol în "Outbreak" din 1995 a fost ultimul său credit profesional până la filmul "The Wind and the Reckoning" din 2022, cu Johnathon Schaech.

Citește și: Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti. Cum s-au afișat cei doi în mediul online: „Abia aștept următoarea melodie a Shakirei”

„Am făcut și foamea, am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas.” Fuego, despre greutățile prin care a trecut, în drumul său spre succes

„Eram plin de sânge pe cămașă.” Mircea Badea, dezvăluiri șocante. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul, în timpul unui examenGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel