Doliu în lumea cinematografiei. Actorul Evan Ellingson a murit. Avea doar 35 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Evan Ellingson, captură video YouTube
Descriere foto: Evan Ellingson, captură video YouTube

Tragedie în lumea filmului. Actorul Evan Ellingson a murit, în circumstanțe neclare, la doar 35 de ani.

Evan Ellingson, în vârstă de 35 de ani, a murit, potrivit TMZ.


Fostul actor, care nu a mai apărut în fața camerelor de filmat de mai bine de un deceniu, a murit duminică la locuința sa din San Bernardino County - unde trupul său a fost descoperit în dormitorul său, conform biroului medicului legist local. Circumstanțele exacte ale morții sale sunt neclare în acest moment.


Circumstanțele morții sale nu sunt clare, dar tatăl său a declarat pentru TMZ că Evan se luptase în trecut cu consumul de droguri. El fusese internat într-un centru de dezalcoolizare, dar familia sa a mai spus că în ultima vreme se simțea mai bine.

 

Evan și-a început cariera de actor ca adolescent în 2001. Primul său rol a fost în filmul de groază TV "Living in Fear". De asemenea, a avut apariții și în alte seriale populare, precum General Hospital, 24, Complete Savages și MadTV. De asemenea, a avut roluri în filme în proiecte precum Time Changer și The Gristle. De asemenea, a avut un rol recurent important și în CSI: Miami din 2007 până în 2010.

 

Într-un interviu acordat în 2009 publicației The Phillippine Star, acesta a vorbit despre modul în care educația sa a fost diferită de cea a colegilor săi:  "Nu am avut niciodată aceeași experiență (din copilărie) cu prietenii mei", a declarat el pentru publicație. "Nu am avut niciodată mai mult timp cu ei. Cu toate acestea, copilăria mea a fost una cool. Eram ocupat să fac lucrurile pe care le iubesc. Nu am avut regrete, pentru că mi-am găsit pasiunea pentru actorie de timpuriu."


După ce și-a asumat roluri mici în diverse emisiuni TV și filme, a fost distribuit în drama sinceră My Sister's Keeper, care a avut premiera în 2009. În film au jucat Cameron Diaz și Alec Baldwin.

 

 

În film, Evan l-a interpretat pe Jesse Fitzgerald, fratele mai mare al surorilor Anna și Kate, și a fost foarte apreciat pentru interpretarea sa. Jesse își ajută sora mai mică să-și dea în judecată părinții după ce aceștia încearcă să o forțeze pe Anna să doneze un rinichi pentru a o salva pe Kate. Ultima apariție pe ecran a lui Kyle după film a fost în CSI: Miami. Se pare că și-a luat o pauză de la actorie după acea prestație, notează Hollywoodlife. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel