Doinița Oancea se pregătește de nuntă. Cum a impresionat-o iubitul

Data publicării:
Doinița Oancea, foto Instagram
Descriere foto: Doinița Oancea, foto Instagram

Actrița Doinița Oancea a vorbit despre cum a fost cerută în căsătorie și despre emoțiile care au încercat-o, după 5 ani de relație. 

Actrița Doinița Oancea este o persoană extrem de discretă când vine vorba de viața personală. Reușitele actoricești le știm: a făcut furori în telenovelele românești, iar acum joacă rolul Narcisei în “Sacrificiul”. Talentul vedetei merge mai departe de camerele de luat vederi. Artista este pasionată de modă și de machiaj. Pe lângă faptul că are propria linie de haine și face tutoriale despre machiaj, Doinița a lansat recent și o platformă online, unde invită diverse vedete să scrie câte 2 pagini. 


2020 a fost unul al provocărilor pentru artistă, și nu doar profesional. Vedeta a fost cerută în căsătorie în luna februarie a acestui an, dupa 5 ani de relație. Chiar dacă are deja inelul pe deget, artista  încă nu și-a făcut planurile de nuntă. 


 “Stai liniștită că nu am mers atât de departe cu gândul. Cererea a fost una foarte drăguță, a avut loc la Roma undeva pe o clădire foarte înaltă” , i-a mărturisit vedeta Lizei Sabău, în matinalul „Cu Capu-n zori”, de la TVR1.

Mai mult, chiar daca erau împreună de 5 ani, Doinița mărturisește că cererea a luat-o prin surprindere. 


 “Cred că nu mă așteptam cumva. Nu sunt genul ăla de persoană foarte siropoasă, personal, și e foarte greu să mă dea ceva pe spate. Sunt niste emoții pe care le trăiesc în interiorul meu, nu sunt foarte afișate. Trebuie să fie ceva foarte scos din tipare ca să fiu impresionată, dar în rest mă bucur”, mărturisește actrița din “Sacrificiul”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel