Doinița Oancea, probleme de sănătate. Actrița a ajuns la spital din cauza durerilor insuportabile: "O să trebuiască să încep kinetoterapia"

Data publicării:
Doinița Oancea, sursa instagram
Descriere foto: Doinița Oancea, sursa instagram

Problemele de sănătate au dus-o pe Doinița Oancea pe mâna medicilor.

În ultima prioadă, problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap Doiniței Oancea. Actrița a mărturisit că a fost chinuită de dureri îngrozitoare de cap, motiv pentru care a decis să meargă la medic. Vedeta a aflat că are o problemă la coloana cervicală, iar acum urmează un tratament.

„Două săptămâni, dacă nu mai bine, am avut nişte dureri suboccipitale foarte puternice. N-au încetat cu niciun cocktail de medicamente încercat de mine, nici cu masaj, motiv pentru care am mers la doctorița mea de familie. Dumneaei a considerat că trebuie să-mi dea o trimitere la reumatolog. Am fost, am făcut o radiografie şi acum o să trebuiască să încep kinetoterapia.

Fiecare durere de cap este diferită, chiar dacă poate părea că durerea mea de cap seamănă cu durerea ta. În cazul meu este o problemă cu coloana cervicală, partea de sus, în alte cazuri nu se ştie niciodată, aşa că vă sfătuiesc să mergeţi la doctor”, a declarat Doiniţa Oancea.

Citește și: Doinița Oancea, surprinsă de un admirator secret. Cum a reacționat actrița/ FOTO

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel