Doinița Oancea, surprinsă de un admirator secret. Cum a reacționat actrița/ FOTO

Data publicării:
Doinița Oancea, sursa instagram
Descriere foto: Doinița Oancea, sursa instagram

Doinița Oancea a avut parte de o surpriză romantică din partea unui admirator secret.

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Actrița se numără și printre cele mai frumoase vedete din showbiz și face furori cu fiecare apariție. Bărbații roiesc în jurul ei și  râvnesc la inima ei.

Recent, Doinita Oancea a avut parte de o surpriză neașteptată, chiar în plină stradă. Vedeta a găsit pe parbrizul mașinii sale un trandafir, pus sub unul dintre ștergătoare. Se pare că admiratorul secret al actriței nu a lăsat niciun bilețel sau orice detaliu care să îi dea de gol identitatea. Bruneta a rămas surprinsă de acest gest.

„Cat de draguuuuuu mi se pare când cineva necunoscut face asta ! Vouă nu ?? Mulțumesc. Apreciez gestul ! ”, a scris Doinița Oancea pe Instagram.

Artista a declarat pentru Antena Stars că a fost plăcută surprins de gestul admiratorului ei secret. Cu toate că acesta nu a lăsat niciun indiciu, bruneta a mărturisit că ar avea o vagă bănuială despre bărbatul care râvnește la inima ei.

„M-am uitat, am presupus și atâta tot. Nu este o persoană cunoscută mie. A fost foarte simpatic și faza e că eu am luat trandafirul, l-am pus în mașină, am plecat și nu știu ce și după aia nu i-am făcut o poză. Apoi am oprit, l-am scos și zic bun să-i fac așa. L-am luat acasă, ce era să fac cu el? Nu l-am pus undeva anume.”, a spus Doinița Oancea la Star Matinal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by doinitaoancea (@doinitaoancea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel