Doinița Oancea, meniu atipic de Paște. Pizza și paste, în loc de miel și drob: Nu sunt o împătimită a mâncărurilor tradiționale românești

Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram

Doinița Oancea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum și-a petrecut sărbătorile, dar și cum reușește să-și mențină silueta.

Doinița Oancea și-a petrecut Sărbătorile Pascale înconjurată de cei dragi, ca majoritatea persoanelor publice. Ce o diferențiază însă pe artistă, este meniul pe care a ales să-l savureze în aceste zile sfinte. Doinița Oancea a spus, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că nu este adepta mâncărurilor tradiționale și chiar și de Paște, preferă preparatele italienești.

"Am stat cu familia, cu prietenii, cu oamenii pe care îi iubesc, cam așa am petrecut de Paște. Nu prea am mâncat, pentru că eu nu sunt chiar o împătimită a mâncărurilor tradiționale românești, dacă m-ai pune să aleg ceva aș alege paste, pizza, cartofi prăjiți, nu miel, nu drob.", a declarat Doinița Oancea, pentru Spectacola.

Secretul cu ajutorul căruia actrița își menține silueta

Chiar dacă fiecare persoană are un secret cu ajutorul căruia reușește să își mențină greutatea, Doinița Oancea spune că, în cazul ei, stilul de viață haotic este rețeta. Artista recunoaște faptul că nu obișnuiește să facă sport, însă este atentă la ce mănâncă, iar dacă observă câteva kilograme în plus, imediat ia măsuri.

"Nu fac nimic în mod special pentru a-mi întreține silueta. Cred că stilul meu de viață mă ajută, în sensul că e haotic, dar nici nu mănânc foarte mult, și asta mă ajută. Mănânc din toate și încerc să mănânc cu bun simț, iar dacă observ că s-au pus niște kilograme, recurg la 3 mese pe zi, proteine, legume și fruct la fiecare masă și se rezolvă. Nu fac sport, mă ajută stilul de viață alert.", ne-a mai dezvăluit ea.

Cum trece Doinița Oancea peste momentele grele

Deși foarte multe persoane reușesc să treacă peste momentele grele cu ajutorul altor oameni, Doinița Oancea spune că pe ea o ajută foarte mult muzica, dar și credința.

"Muzica mă ajută să mă mențin mereu optimistă și simplul fapt că mă gândesc că știe Dumnezeu ce are rezervat pentru fiecare dintre noi, mă gândesc că, indiferent dacă este o situație mai grea, mai puțin plăcută, pe care o trăiesc la un moment dat, nu este degeaba și atunci o las să existe așa cum e.", ne-a mărturisit ea.

Ce planuri are vedeta de 1 mai

"De 1 mai este ziua unui prieten bun și în funcție de ce planuri își face el, asta o să fac și eu.", a mai spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 apr 2022, 16:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience