Doinița Oancea, despre cel mai greu moment din viața sa: "Nu am putut să plâng, am rămas blocată”

Data publicării:

Doinița Oancea și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. 

Donița Oancea se numără printre cele mai apreciate actrițe din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta are o poveste dureroasă, care i-a schimbat viața. Recent, actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. 

Doinița Oancea, despre cel mai greu moment din viața sa

Doinița Oancea a povestit că a fost nevoită să filmeze, chiar în ziua în care mătușa sa s-a stins din viață. Actrița recunoaște că a fost o perioadă foarte grea pentru ea și nici măcar nu a putut să plângă la înmormântarea rudei sale. 

''A trebuit să joc în aceeași zi în care mi-am înmormântat o mătușă. Eu provin dintr-o familie numeroasă, sunt un copil singur la părinți, dar mama a avut 5 surori și un frate. Eu am crescut între toți acești oameni, adică am primit iubirea lor.

Mătușile mele erau niște femei foarte bune și apropiate. Și cea care a murit la momentul respectiv o iubeam foarte mult. Am cerut liber însă nu s-a putut trebuia neapărat să filmez acea frecvență. M-am dus acolo și mi-am făcut treaba pentru că eu în viața mea personală la momentul respectiv trăiam aceasta situație de familie în care eu încercam sa fiu stâlpul pentru mama și ceilalți.

Se simțea durerea s-a transmis. Nu am putut să plâng, am rămas blocată. Eram ca un roboțel, nu mă cunoșteam eu sunt o persoană foarte sensibilă.'', a declarat Doinița Oancea, în exclusivitate, la Antena Stars.

Doinița Oancea și-ar fi dorit să meargă în America

''Aș fi vrut să plec în America. Aș fi vrut să stau o perioadă mai lungă. Luni de zile, dar nu am făcut asta. Mă bate gândul până la urmă să plec măcar să vizitez. Nu știu de ce , cred eu că mi-ar plăcea foarte mult. Dacă nu erau părinții mei, aș fi plecat. Știu cât de mult înseamnă pentru mama să mă știe în preajmă. Și distanța este mare.'', a mai declarat Doinița Oancea la Antena Stars.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Doinița Oancea 

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Doinița Oancea: Să fiu adult! Ca să pot face ce vreau ! (n.r. râde) Adulthood is not Good ! :)) ( gluma, e ok ) 

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Doinița Oancea: N-am făcut foarte multe. Una despre care să nu fi povestit este: am redirecționat apelurile de pe telefonul mamei pe al meu, pentru că mă așteptam să sune diriginta. Chiulisem. Eram la liceu, clasa a 10-a sau a 11-a. Când a sunat dânsa, eu eram în parc, pe bancă. Am spus că sunt acasă, răcită și m-am prefăcut așa de bine, încât am și plâns și am făcut și febră instant! Atunci a fost momentul în care colega mea mi-a zis că aș face bine să mă îndrept spre actorie. A fost socată. Și eu la fe ! (n.r. râde)

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Doinița Oancea: Niciunul! Dacă aș schimba ceva din trecut, oricât de mic…n-aș mai fi Doinița de astăzi! Și pe Doinița de astăzi o iubesc! E o femeie decentă, cu un parcurs curat, cu întâmplări frumoase și mai puțin frumoase, care învață zilnic despre ea și despre viață! Nimic nu vreau să schimb. 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Doinița Oancea: Nu m-am gândit. Nu știu. Ascult prea multă muzică ca să mă pot opri la o singură piesă. Oricare ar fi, trebuie să fie una plină de energie, good vibes și ritmată.

Citește toate întrebările pentru Doinița Oancea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel