Doinița Oancea, cu mama la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă femeia: „A avut dureri foarte mari”

Doinița Oancea a mers cu mama ei la medic pentru a face câteva tratamente care să o scape de durerile insuportabile.

Doinița Oancea a demonstrat că este o fiică grijulie și că ar face orice ca părintele său să fie bine. Recent, actrița a mers cu mama ei la medic pentru a face câteva tratamente. Mai exact, cea care i-a dat viață se confruntă cu câteva probleme la nivelul picioarelor, astfel că a apelat la  autohemoterapie, dar și o terapie cu ozon în zona piciorului.

Vedeta a  surprins întreg momentul cu mama ei și a postat filmulețelele pe rețelele de socializare, acolo unde le-a povestit și fanilor care este starea de sănătate a mamei sale.

„Am adus-o pe mami la clinică să facem inclusiv autohemoterapie ( terapie cu sânge), inclusiv o terapie cu ozon la picioruș. Deja se simte mult mai bine și sunt super încântată”, le-a spus Doinița Oancea fanilor ei de pe

Totodată, Doinița Oancea le-a explicat fanilor ce tratează terapia cu ozon și a menționat că în cazul mamei sale a fost foarte eficientă, iar duderile sunt din ce în ce ai mici.

„A avut dureri foarte mari de genunchi și după infiltrațiile locale cu ozon de mai devreme i s-au diminuat durerile!”, a mai menționat vedeta.

 

Citește și:Doinița Oancea și-a făcut un nou iubit. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți/ FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 aug 2021, 19:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience