Doinița Oancea și-a făcut un nou iubit. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți/ FOTO

Data publicării:

Doinița Oancea iubește din nou. Vedeta s-a fotografiat alături de noul iubit.

La doar trei luni de la despărțirea de fostul ei iubit, Doinița Oancea și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat misterios. Frumoasa actriță a decis că este timpul să le arăte tuturor că iubește din nou și să nu mai ascundă acest lucru. Recent, vedeta a publicat o fotografie alături de noul iubit, în ipostaze tandre.

Chiar dacă momentan nu a dezvăluit cine este norocosul care i-a furat inima , aceasta a ținut să publice o imagine în care el îi ține mâna pe picior, iar ea face același lucru. Vedeta nu a dat mai multe explicații pe contul său de socializare, dar lucrurile între ei sunt mai mult decât evidente și este clar că dragostea plutește în aer.

Doinița Oancea, totul despre despărțirea de Adrian Călin

 

Doinița Oancea și Adrian Călin au decis să pună punct relației, deși își planuiseră să ajungă în fața altarului împreună. Deși lucrurile păreau perfect între cei doi, se pare că drumurile celor doi s-au separat, după șase ani de relație. Recent, Doinița Oancea a dezvăluit cauza care a dus la despărțire.

„Lucrurile erau bune și funcționale, însă mie îmi lipsea ceva și am avut o discuție și o întorsătură. Nu despre asta e vorba (n.r. – căsătoria). Nu ne-am plictisit. Nu am pe ce să pun degetul exact.
E un om foarte bun, cu care am putut să funcționez 5 ani și jumătate. Ar fi normal să nu vorbesc lucrurile astea la televizor. Să spunem că evoluăm diferit. Niciodată să nu spui niciodată, că mai știu cazuri de oameni care s-au regăsit după 20 de ani, dar momentan nu”, a spus Doinița Oancea la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel