Doctorul Dumitru Constantin Dulcan, adevărul despre visele premonitorii: „Trăim un viitor care nu s-a petrecut încă”

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Илья Мельниченко
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Илья Мельниченко

Doctorul Dumitru Constantin Dulcan  a vorbit despre întâmplările care se petrec în vis înainte de a avea loc în realitate. 

Premoniţiile sunt un proces biologic real. Subconştientul „ştie” şi „simte” mai mult decât conştientul, iar presimţirile care se adeveresc sunt o dovadă vie a acestui fapt. Presimţirile sau premoniţiile au fost până de curând subiect de ironie în lumea ştiinţifică, fiind considerate cel mult simple coincidenţe.

Într-un interviu recent, doctorul Dumitru Constantin Dulcan a vorbit despre acest fenomen. 

Dumitru Constantin Dulcan: „Unii oameni au acces la asta”

„Noi ne creăm propria realitate. Pătrundem într-o dimensiune intimă extrem de mică, citeam într-o revistă, se aprecia că nici cel mai perfecționat microscop de la Geneva, unde se studiază particulele subatomice, nu este capabil să evidențieze unele particule, atât sunt de mici.

Noi vedem lumea așa și suntem programați așa. Faptul că eu vă văd pe dumneavoastră, că eu sunt aici, că aici avem niște obiecte, este o programare inteligentă, altfel nu ne-am înțelege.

Dar dincolo, în Universul cuantic, noi nu suntem așa. Noi suntem sus și jos, dreapta, stânga, nu există ieri, azi, mâine. Există un singur moment, prezentul. Așa ne explicăm, de pildă, profețiile. Unii oameni au acces la asta. Și mie mi s-a întâmplat, în plină zi, să-mi dau seama ce se va întâmpla într-un timp următor”, a spus Dumitru Constantin Dulcan.

„Noi, în acest vis premonitoriu, trăim un viitor care nu s-a petrecut încă”

„Ne vedem succesiv în maniera asta pentru că este util existenței noastre. Dacă nu am fi fost programați așa, să sesizăm aceste distanțe dintre noi, pur și simplu nu ne-am fi înțeles, dar la nivel de atomi distanțele sunt imense.

Cel care are capacitatea să citească în prezentul unde există și trecut și viitor, dați-vă seama, este un lucru formidabil. Noi, în acest vis premonitoriu, trăim un viitor care nu s-a petrecut încă”, a încheiat Dumitru Constantin Dulcan, în cadrul podcastului realizat de Adrian Artene, pe YouTube.

MITURI despre somn pe care trebuie să nu le mai crezi

Dormitul oriunde este foarte „bun”

Adormitul oriunde nu este un lucru bun. Dacă dormiți în mod regulat o cantitate bună de somn și respectați un program care să se potrivească ritmurilor dumneavoastră circadiene, pur și simplu nu vă veți simți obosit de fiecare dată când aveți o activitate. Dacă adormiți în timpul zilei, este timpul să dormiți mai mult noaptea.

Toată lumea sforăie

Sforăit ușor ocazional? Sigur, cine nu a făcut-o? Dar dacă vorbim de sforăituri obișnuite, care zguduie casa, nu este normal. Fundația Sleep Foundation spune că merită să vorbiți cu un medic sau cu un specialist în somn dacă sforăiți mai mult de trei nopți pe săptămână, sau dacă sforăitul este deosebit de puternic sau sună ca o gâfâială, o sufocare sau o sforăială. În acest caz, ar putea fi un semn de apnee obstructivă în somn, mai ales dacă este însoțit de somnolență sau oboseală în timpul zilei.

 Alcoolul te ajută să dormi

Un păhărel de alcool noaptea vă poate face să vă simțiți somnoroasă, dar există o altă față a monedei: alcoolul tinde să vă perturbe somnul. Veți avea mai puțin somn REM, iar studiile sugerează că organismul dumneavoastră nu va produce la fel de mult hormon de creștere ca de obicei dacă ați consumat alcool înainte de culcare. Deci, chiar dacă veți avea opt ore complete de somn, probabil că nu veți fi la fel de odihnit ca în cazul în care ați fi sărit peste paharul de alcool înainte de culcare.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel