DJ Harra, dezvăluiri incendiare despre Cătălin Cazacu. Bărbatul este în top-ul personal al vedetei

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ dj_harra_music
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ dj_harra_music

DJ Harra a dezvăluit mai multe detalii despre aventura pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

DJ Harra face dezvăluiri despre relația cu Cătălin Cazacu într-o apariție în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Invitată în segmentul "Sosurile picante", unde invitații sunt supuși unor întrebări provocatoare, DJ Harra nu s-a ferit să răspundă sincer și să dezvăluie detalii despre viața ei personală.

Cătălin Cazacu, în top-ul personal

Una dintre întrebările la care DJ Harra a răspuns a fost: "Poți face un top trei al bărbaților din showbizul românesc, cei mai buni la pat?". Fără ezitare, DJ Harra a menționat că se va opri la "unicul și singurul Cătălin Cazacu", explicând că el este singurul bărbat din zona showbizului cu care a avut o astfel de experiență. Cu o doză de umor, artista l-a descris pe Cătălin ca fiind "un băiat minunat" și a declarat că îl recomandă în această privință.

Ba da, ba nu în relație

Întrebată de Cătălin Măruță cât timp au fost împreună, DJ Harra a răspuns fără ezitare. Aceste declarații sugerează că relația lor a fost una marcată de incertitudini, dar și de momente frumoase.

"Cam un an ne-am tatonat așa. Ba da, ba nu. Mă rog, era și o perioadă a mea de tranziție și a lui", a spus DJ Harra, potrivit Libertatea.

A trecut prin momente grele

DJ Harra, cunoscută sub numele real Dana Neacșu, este un personaj controversat și răsunător în lumea mondenă autohtonă. În vârstă de 39 de ani, ea și-a creat un nume în industria muzicală ca prima DJ din România care a mixat topless la evenimente publice, atrăgând atenția și stârnind dezbateri aprinse. Recent,a vorbit despre aspecte importante din viața sa, cum ar fi familia, cariera, bani și traumele din copilărie. Vedeta a dezvăluit că a trecut prin momente dificile în ultima perioadă, deoarece mama sa a suferit o hemoragie internă.

„A avut o hemoragie internă. Am căutat soluții! Am fost stăpână pe situație ca să o pot ajuta cât mai mult! După ce a trecut pericolul, mi-am permis să fiu vulnerabilă! Am mers la Craiova, am urcat-o în mașină și am mers la Urgențe! 

S-au ocupat medicii. I-au făcut transfuzii de sânge, vitamine, a stat sub supraveghere câteva zile, iar acum, Slavă Domnului, e acasă. Urmează să continuăm investigațiile la București! În primul rând sunt mândră de ea pentru că este un om extrem de curajos și pozitiv. De restul se ocupă medicii! Momentan suntem în investigații, se caută cauza!” a declarat DJ Harra despre mama ei, conform Fanatik.

Și-a acceptat trecutul

În cadrul unui interviu, Dana Neacșu, cunoscută și sub numele de DJ Harra, și-a deschis inima și a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în viața sa. Cu o înțelegere și acceptare a trecutului ei, vedeta a mărturisit că a avut de înfruntat traume din copilărie, sărăcie și a depășit numeroase obstacole în cariera sa controversată.

„Am observat că oamenii, în general, dacă le povestești un lucru trist, cu zâmbetul pe buze, oamenii nu înțeleg că tu faci asta pentru că ți-ai învățat lecția. Oamenii au senzația că nu a fost așa greu… Eu fiecare experiență din viața mea,  fie că a fost pozitivă,  fie că a fost negativă, pentru mine este o lecție.” a precizat DJ Harra, pentru Fanatik.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel