Dj Harra, devastată de durere. Mama artistei este în spital: ”Ea mi-a salvat mie viața când eram mică și abandonată prin spital”

Data publicării:
Dj Harra, captură video YouTube
Descriere foto: Dj Harra, captură video YouTube

DJ HARRA, pe numele său real Dana Neacșu, trece printr-un moment cumplit: mama sa este în spital, după ce a făcut o hemoragie de la un ulcer perforat. 

DJ HARRA a avut o intervenție telefonică în emisiunea de vineri a lui Cristi Brancu, de la Prima TV – «Exclusiv VIP», unde a povestit despre clipele cumplite prin care trece. Vedeta este devastată de durere, după ce mama sa a ajuns la spital, cu o hemoragie internă, din cauza unui ulcer perforat. 

DJ HARRA: “Mama a făcut o hemoragie internă acum 2 zile despre care eu nu am știut. Mi-a ascuns acest lucru. Am cerut ajutorul oamenior din țară pentru a dona sânge. Oamenii au făcut-o și vreau să le mulțumesc mult! Eu m-am oferit chiar să mă recompensez pentru acest gest, dar nu au vrut bani.” 

Întrebată de Cristi Brancu ce s-a întâmplat, ea a povestit, cu lacrimi în ochi: «Mama mea are o gastrită netratată de 23 de ani. Bineînțeles că a degenerat în ulcer, stomacul i s-a perforat și sângele a pătruns în stomac. M-a sunat miercuri. Am venit imediat la Craiova. De la Urgență au internat-o și au stabilizat-o. Continuăm investigațiile, pentru că în momentul ăsta nu se poate vedea exact care parte din abdomen a sângerat. Din păcate, nu știu dacă mai e nevoie de sânge. Nici medicii nu știu. Niciodată nu se știe de cât sânge e nevoie. În momentul acesta a primit a doua pungă; poate va primi încă una, nu știu să spun.”

Realizatorul ”Exclusiv VIP” de la Prima TV i-a invitat pe oameni să doneze sânge. ”Chiar dacă nu e pentru mama ei, sunt alți oameni care vor avea nevoie”, a punctat Brancu. 

DJ HARRA a povestit cum mama ei a salvat-o când era mică, abandonată în spital : «Și ea a fost sprijinul meu. Începând de la nașterea mea. Ea mi-a salvat mie viața când eram mică și abandonată prin spital. Nu o fac ca un soi de datorie, o fac din suflet. Mama mi-a salvat viața! Pentru mine nu există alți părinți decât cei care te cresc.» 
Toți cei care doresc să doneze sânge găsesc detaliile pe Facebook-ul și Instagramul lui DJ HARRA.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel