Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Data publicării:
Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube
Descriere foto: Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra a vorbit despre noua relație a Anamariei Prodan. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio, cu mult scandal, după ce ani la rând au părut a avea o relație fericită. 

Antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, care l-a făcut deja tată pentru a treia oară. 

Cât despre viața amoroasă a Anamariei Prodan, impresara a lăsat ceva mister, în tot acest timp. Deși, la ora actuală, se știe că aceasta este implicată într-o relație, aceasta a preferat să-și trăiască iubirea departe de ochii curioșilor, în liniște.

 

Carmen Harra a fost invitată în emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, de la Wowbiz, acolo unde a vorbit analizat șansele la fericire ale sexy impresarei. Potrivit clarvăzătoarei, Anamaria Prodan și-a regăsit drumul, după suferințele lungi prin care a trecut, iar această relație este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla.


"După atâta amărăciune care a fost în sufletul ei, această relație îi face enorm de bine. Cui pe cui se coate, iar ea asta face. Merită, e o fată deșteaptă, descurcăreață. Numai ideea în sine de a avea pe cineva lângă ea, care să o susțină, care să îi ridice moralul, să o ajute să nu se mai gândească la lucrurile triste și dureroase care au afectat-o.

Este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla la ora actuală. Cred că această relație este benefică pentru ea, că acest om este bun în viața ei și vreau să o văd că face tot posibilul să fie bine între ei doi.", a declarat Carmen Harra.

 

Iubire trimisă din cer


Mai mult, Carmen Harra mai spus că această relație ar putea fi protejată divin și că ea crede că Ionela Prodan i-a trimis această șansă fiicei sale. 

"Este anul perfect să fie cu cineva. Dacă îl alegea anul viitor spuneam că nu are nicio șansă. Acest moment este bun. Avea nevoie de așa ceva. Ea a suferit enorm, nimeni nu s-a gândit la suferința ei. Era evident, îi plângea inima. Lumea media i-a agravat suferința, pentru că a fost obligată zi de zi să vorbească despre acest divorț. Nu s-a putut vindeca, a devenit cumva obsedată de ce i se întâmplă. Avea nevoie de o salvare. Mama ei a îndreptat-o spre cineva. Vreau să își țină secretă această relație. Mai bine să o țină pentru ea.", a explicat Carmen Harra, la Online Story, potrivit Wowbiz. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel