Cătălin Botezatu, adevărul despre sărutul cu Loredana Groza: "Plăcerea a fost de partea amândurora"

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu și Loredana Groza, captură TIKTOK
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu și Loredana Groza, captură TIKTOK

Cătălin Botezatu a vorbit despre sărutul dintre el și Loredana Groza. Totul s-a întâmplat la petrecerea aniversară a celebrului designer.

Cătălin Botezatu a împlinit sâmbătă, 3 decembrie, vârsta de 56 de ani. Designerul a organizat o petrecere fastuoasă, unde au participat cele mai importante persoane din viața lui. Acesta a recunoscut că s-a distrat de minune și că totul a ieșit exact cum își dorea. 

Cătălin Botezatu, despre aniversarea de lux

"A fost o super petrecere, mai ales că a venit foarte multă lume, a fost o atmosferă extraordinară. A ieșit exact cum mi-am dorit. Au fost foarte multe vedete, nici nu știu cine n-a lipsit. M-am distrat în egală măsură cu toți, dar prezența Loredanei a fost sarea și piperul evenimentului. Mi-au mai fost alături de la tot ce înseamnă lumea modei, oameni de televiziune, de la Kanal D au fost Simona Pătruleasa, Maurice, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, domnul Badea de la Dinamo, cu soția lui, Cătălin Cazacu, Tonciu cu fiica, oameni de afaceri, cântăreața Bella, Alexandra Mutu, Antonia. Extrem de multe vedete, multă lume, foarte frumos a fost.", a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Cătălin Botezatu, adevărul despre sărutul cu Loredana Groza

De la petrecere nu a lipsit nici Loredana Groza, buna prietenă a lui Cătălin Botezatu. Artista a făcut un show de zilei mari, însă cireașa de pe tort a fost sărutul dintre ea și celebrul designer. Ulterior, acesta a vorbit despre momentul intim dintre el și buna sa prietenă.

"Am ales-o pe Loredana să cânte, pentru că ea e mai apropiată sufletului meu, ne cunoaștem de foarte mulți ani și ea chiar știe să facă atmosferă. Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă. Plăcerea a fost de partea amândurora.", a mărturisit Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Ce relație au, de fapt, Cătălin Botezatu și Loredana Groza

Cătălin Botezatu a recunoscut că o admiră pe Loredana Groza încă de acum 25 de ani, când s-au cunoscut pentru prima dată. Designerul are doar cuvinte de laudă la adresa artistei.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.  Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată mai sus. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel