Divorț dureros în lumea muzicii românești, după 12 ani de mariaj: “Era extrem de violent și foarte gelos”. Chinul prin care a trecut o cunoscută cântăreață

Data publicării:

Clipe de coșmar. O cântăreață cunoscută de muzică de petrecere de la noi a divorțat după 12 ani de mariaj. Vedeta a fost bătută de fostul soț. Dezvăluiri dureroase despre chinul prin care a trecut frumoasa artistă. 

Divorț ținut la secret în lumea artistică! Flory Bulz, o cunoscută interpretă de muzică populară și de petrecere de la noi a spus stop relației cu fostul ei soț, după 12 ani de căsătorie. Interpreta folclorului românesc a vorbit recent despre calvarul trăit alături de omul cu care își imaginea că va ajunge la braț până la adânci bătrâneți! 

 

Se pare că fostul partener al artistei nu se împăca deloc cu ideea că aceasta e cunoscută și că activează în muzică. Flory Bulz a fost nevoită să renunțe pentru o bucată bună din viața ei la cel mai mare vis: cântatul!

 

“De copilă am cântat, căci ăsta a fost cel mai mare vis al meu. Muzica îmi hrănește cu adevăratul sufletul. La 20 de ani, am crezut că am găsit marea iubire și m-am căsătorit. Nu a fost așa. De asta mi-am dat seama în timp, din păcate. Am fost căsătorită timp de 12 ani. În tot acest timp, m-am lăsat de cântat. Am lăsat muzica deoarece soțul meu nu a fost de acord să cânt”, își începe povestea Flory Bulz, oftând și acum. 

Divorțul a fost intentat în urmă cu doi ani, însă Flory a ascuns acest lucru de ochii curioșilor până acum, când dezvăluie, prin ce calvar a trebuit să treacă în viața ei.

 

 

“Înainte să divorțez cu vreo doi ani, am decis să mă reapuc de cântat. Am considerat că așa e mai bine. Am zis că vreau să cânt indiferent de ce își dorea soțul meu. Nu era de acord ca eu să lucrez nici în domeniul în care am terminat (am absolvit Facultatea de Științe ale Educației). Deși am renunțat la visul meu, chiar dacă am pus stop cântatului timp de 9 ani, el se comporta groaznic cu mine. Nu îi convenea nimic. Au fost zile în care nu mai știam ce să fac. A fost îngrozitor. Mă jignea, înjurăturile la adresa mea erau la ordinea zilei. Era extrem de violent și foarte gelos. I-am cerut de nenumărate ori să se schimbe. I-am dat șanse. I-am dat poate prea multe șanse. Mai mult decât ar putea îndura orice femeie. În cele din urmă, am plecat de acasă. Așa am decis să bag divorțul”, ne-a povestit cu lacrimi în ochi Flory Bulz, despre motivele care au dus la divorț.

 

Partajul de bunuri, un proces greoi

 

„Acum trăiesc și din pasiunea mea. Cânt la evenimente și mă bucur că pot face ceea ce mi-am dorit mereu. Ce regret am este că nu am avut copii până acum. Singura chestie care mă mai ține legată de fostul soț este un proces de partaj de bunuri. Procesul decurge foarte greu”, ne-a mai zis Flory Bulz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel