Divorț cu scandal. Claudia Pătrășcanu trece la amenințări: „Voi detalia cu lux de amănunt tot”

Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Facebook
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Facebook

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a ajuns în instanță. Cântăreața a fost evacuată din sala de judecată, după ce a făcut o remarcă la adresa unui martor. 

4 ani a durat povestea de iubire în căsnicia Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău. Cei doi soți încearcă să își spună „adio” pe gale legală, ajungând să se judece în instanță. 


Claudia Pătrășcanu își acuză soțul de rele tratamente, în timp ce Bădălău o acuză pe artistă că nu l-ar lăsa să își vadă cei doi copii. 


Ieri, cei doi foști amorezi s-au întâlnit la tribunal, pentru a clarifica situația. Din păcate pentru artistă, lucrurile nu au mers așa cum a planificat, ea fiind dată afară din sala de judecată, după ce a intervenit în declarațiile unui martor. 

„Am venit de la Constanța 300 de km, pe această vreme, i-am lăsat pe cei mici singuri acasă, ca să vin să stau la ușă efectiv! I-am făcut o observație martorei! În momentul în care a fost pusă să jure pe sfânta Biblie și suntem în postul Crăciunului, în loc să spună ”Așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus: ”Așa să mă ierte Dumnezeu”. Atunci i-am atras atenția doamnei președintă și am fost dată afară pe acest subiect! Plec cu sufletul închis”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Cu privire la acuzațiile soțului că nu ar fi lăsat să își vadă copiii, artista se apără și spune că nu este adevărat. 

 „Mâine este rândul lui să îi ia pe copiii. El știe foarte bine. Nu a fost că nu i-am lăsat eu. Iar mâine trebuie să vină să ia copiii. Eu de aici plec direct acasă la Constanța, să fiu lângă copiii mei. Uitați-vă cum mă plimbă domnul Bădălău pe mine”, a mai adăugat artista.

 


Amenință cu dezvăluiri

 


Astăzi, Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj în care amenință că va dezvălui cu lux de amănunte, toate detaliile din căsnicia cu Bădălău.

 „Precizez că de azi înainte voi detalia cu lux de amănunt tot ce am trăit în acea casa, ce am văzut, ce trăiesc în continuare fără temeri și voi dezvălui ceea ce am depus la dosar în tot acest timp, căci până acum mi s-au respins probele audio, video, nimeni nu dorește să le vadă sau să le asculte, toate plângerile penale împotriva soțului nu au fost menționate niciodată, plângeri penale făcute atât la poliție,procuratura, cereri peste cereri, protecția copilului, etc, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel