Andreea Tonciu a descoperit că soțul voia să o înșele cu o rusoaică: „Ce scandal a ieșit, voia să plece în Rusia să o cunoască”

Data publicării:

Andreea Tonciu a dezvăluit detalii neștiute despre infidelitatea soțului ei.

Andreea Tonciu este deja de ani buni într-o căsnicie alături de Daniel Niculescu, cei doi având împreună și o fetiță, Rebeca. De când a născut, vedeta a fost destul de absentă din spațiul public și de la TV, față de cum obișnuia pe vremuri, și s-a dedicat întrutotul familiei sale. Totuși, chiar dacă pare că se bucură de mariajul perfect, bruneta nu s-a ascuns de la a recunoaște faptul că soțul ei a și călcat strâmb, în urmă cu ceva timp. Acesta a cunoscut o domnișoară chiar într-una dintre vacanțele în care era cu vedeta, dialogul cu aceasta continuând și la întoarcerea acasă. 

„Vrei să îți zic? În Turcia s-a întâmplat. După o ceartă extravagantă cu soțul meu, în care ne-a împăcat nașa mea, Anamaria Prodan, el s-a gândit să îmi facă cadou o vacanță doar eu cu el, nu fusesem acolo, mergem fără fată, ne distrăm. Din tot hotelul ăla, bărbatul meu s-a împrietenit cu unul care era cu amanta, era un român care era în vacanță. Eu în vacanță vreau să-mi văd de treaba mea, vreau masaje, să mănânc, nu stau să mă uit stânga dreapta. Eu stăteam acolo la plajă, dar vedeam că lipsește bărbatul meu, care mergea cu ăla, îmi zicea că se duce să vadă nu știu eu. Zic hai du-te, eu stăteam acolo cu fata aia, mai discutam. Trece și vacanța, eu dormeam până când cineva mi-a zis „Trezește-te”, a povestit Andreea Tonciu, în cadrul, podcastului realizat de Jorge.

VEZI și: „Când am văzut testul pozitiv am început să plâng, să urlu”. Andreea Tonciu l-a cunoscut pe soțul ei într-o parcare, iar după 12 zile a rămas însărcinată

Cum a descoperit că soțul o înșela

Astfel, chiar dacă nu obișnuiește să-i controleze telefonul soțului său, Andreea Tonciu spune că în acel moment a avut sentimentul că ceva este în neregulă. Așa a descoperit vedeta conversațiile romantice dintre bărbat și femeia misterioasă din vacanță, care era din Rusia, acolo unde Daniel Niculescu plănuia chiar și o călătorie. 

„Mă trezesc și zic că ce-ar fi să-i iau telefonul soțului la control, nu i-l luasem în viața mea, era prima dată, eu care nu am treabă, nu știu să umblu. Acum 5 ani s-a întâmplat. Îi ia telefonul la control și găsesc mesaje cu o dansatoare de acolo, din Rusia, inimioare, mesaje. Îi iau ăleia Instagramul și îi scriu în engleza mea ce treabă are cu soțul meu, ce i-am zis acolo... Și chiar după ce ne-am întors din vacanță, soțul meu găsise o afacere: voia să plece în Rusia, că vrea să aducă ceva de acolo, că sunt mai ieftine decât ca în China. El își pregătea terenul, ca să meargă să o cunoască pe doamna. Nu vrei să știi ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea.”, a mai povestit ea. 

VEZI și: Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor All Stars: „Nu am trăit în viața mea ce am trăit aici”. E prima care părăsește competiția

Soțul i-a interzis să mai apară în emisiuni TV

Căsnicia a venit și cu o schimbare dură pentru bruneta, care a fost nevoită pentru câțiva ani să dispară complet din lumina reflectoarelor. 

„Cu Sânziana Buruiană am mai vorbit recent, acum 3 săptămâni. Eu de când m-am măritat am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor, eu patru ani nu am mai apărut. Am fost în depresie, crede-mă. Nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit absolut cu nimeni patru ani de zile. Eu ajunsesem să fiu în depresie. Am refuzat și „Asia Express”, pentru că nu m-a lăsat, am refuzat „Nea Marin”. Eram în echipă cu nașa mea, cu Anamaria Prodan, și am refuzat că nu m-a lăsat soțul meu. Îți zic sincer, nu am de ce să te mint.”, a povestit Andreea Tonciu, în cadrul podcastului de Vorbă cu Jorge.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel