Dinu Maxer, prima vară ca burlac. Cu cine va petrece vacanța artistul: „Sunt cu zâmbetul pe buze și dornic”

Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dinu Maxer

Dinu Maxer este gata de o vară fierbinte. Artistul susține că a trecut peste divorțul cu Deea Maxer. Alături de cine va petrece vacanța.

În urmă cu trei luni, Dinu și Deea Maxer au șocat cu anunțul divorțului lor. Cei doi au ales să meargă pe căi separate, dar au rămas în termeni buni pentru binele celor doi copii pe care îi au împreună. Interpretul se simte acum mai bine și este entuziasmat de o vară plină de evenimente, așa cum a mărturisit recent.

Dinu Maxer are deja planurile făcute pentru sezonul estival. După o perioadă îndelungată, artistul va experimenta prima vară în calitate de persoană singură, dar cu siguranță nu va merge singur la malul Mării Negre. În vacanța sa de la litoral, Dinu va fi însoțit de copiii săi și are în vedere planuri mari, inclusiv în cariera sa profesională.

Anul acesta, Dinu Maxer a trecut prin numeroase evenimente, unele dintre ele fiind cu adevărat surprinzătoare. În primăvara acestui an, el și Deea Maxer au anunțat divorțul lor, vestea fiind o surpriză pentru fanii lor. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit că a reușit să se refacă și este dornic de o vară fierbinte.

E cu zâmbetul pe buze

Dinu va petrece cea mai mare parte a timpului său la malul mării în acest an și mărturisește că nu are în plan să își ia concediu în timpul sezonului de vară din țară, deoarece cariera sa de artist îi ocupă tot timpul.

"În momentul acesta pot să spun sigur că sunt cu zâmbetul pe buze. Sunt refăcut și dornic de o vară caliente (nr. fierbinte). Sunt implicat foarte mult în proiecte, mă plimb printre stațiuni cu fratele meu muzical Fabian Sanchez, din Columbia. Avem un proiect împreună, filmăm și un clip, trebuie să prezint și Miss Plaja, concursul care anul acesta face 22 de ani de când se organizează și este prezentat de 15 ani, iar în cadrul concursului vom filma niște cadre din clip. Mai apoi, cu fetele de la Miss Plaja vom mai filma pe malul mării, vedem, găsim niște cadre frumoase", a povestit Dinu Maxer, pentru WOWbiz.ro.

Are planuri mari pentru vară

Dinu Maxer are planuri mari și pentru trupa AXXA. Ei au deja primul videoclip lansat după reuniune și se pregătesc să participe la o serie de evenimente. Dinu Maxer a dezvăluit că ziua de 1 iulie a fost deosebit de importantă pentru el, deoarece au avut loc două premiere semnificative.

"Cu trupa AXXA, tocmai ne-am lansat videoclipul pe YouTube(...) Ziua de 1 iulie a fost ziua premierelor pentru mine, alături de trupa AXXA: primul concert AXXA – revenire după 22 de ani la Bacău și lansarea videoclipului pe YouTube. Sunt implicat și în proiectul AXXA, cu ei sigur voi avea un concert la Mamaia. În rest, vom mai avea acțiuni precum zilele orașelor, în care voi fi și eu implicat, fie singur, fie cu trupa AXXA, unde voi prezenta și voi cânta", a explicat Dinu Maxer, pentru WOWbiz.ro.

Vacanță, dar nu singur

În ciuda concentrării pe muncă în timpul verii, Dinu Maxer va profita și de o vacanță pe litoralul românesc. Artistul va merge împreună cu cei doi copii la mare, pentru o săptămână de odihnă și relaxare.

"Vacanțele de obicei, la mine, se întâmplă înainte și după sezonul estival din România, tocmai pentru că e normal ca eu să fiu artist în România, nu turist. Tocmai ce m-am întors din Dubai, unde am fost la câteva festivaluri și proiecte de salsa și de unde am venit cu o promisiune de brand ambasador pentru un festival ce se va desfășura în Dubai anul viitor, iar românii vor fi coordonați de mine către acest eveniment. Sunt în discuții cu mai multe hoteluri unde o să fac un program de seară împreună cu Andreas, iar legat de întrebarea ta cu vacanțele, ei bine vacanțele cu copiii sunt acum pe făgaș. Vineri am să merg cu cei mici, la noi pe litoral, eu cu Andreas și cu Maisa", a povestit Dinu Maxer, pentru WOWbiz.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 06 iul 2023, 21:21 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience