Dinu Maxer, devastat de moartea tatălui său: „A fost intubat, sedat, ne-am rugat să se întâmple o minune”

Data publicării:
Dinu Maxer și tatăl său, foto Facebook
Descriere foto: Dinu Maxer și tatăl său, foto Facebook

Tatăl lui Dinu Maxer s-a stins din viață, după o luptă lungă cu o boală devastatoare. 

Tatăl lui Dinu Maxer a fost diagnosticat cu cancer de prostată în urmă cu 14 ani. A reușit să depășească boala și să își trăiască ultimii ani fericit, alături de nepoții săi. Peste 2 luni, ar fi împlinit 75 de ani.

Dinu Maxer spune că acesta este cel mai greu moment din viața lui și că a sperat până în ultima clipă că se fa întâmpla o minune.


'Este unul dintre cele mai dificile momente, mai ales când relația cu tatăl tău trece de granițele tată-fiu și ajunge undeva să fii prieten cu tatăl tău. Nu a fost un șoc pentru noi, ne așteptam. Din 2007 el a primit diagnosticul de cancer la prostată, însă l-a învins. De o săptămână a fost internat la un spital din București. A fost intubat, sedat, ne-am rugat să se întâmple o minune, însă nu s-a mai întâmplat'', a declarat Dinu Maxer la Antena Stars.

Starea de sănătate a tatălui artistului s-a deteriorat la finalul lui 2021
 

La începutul lunii decembrie, Dinu Maxer trecea prin momente grele. Starea de sănătate a tatălui său se deteriorase, iar artistul spera că părintele său va putea petrece sărbătorile alături de familia sa. 

„Trec printr-o perioadă mai grea cu tatăl meu. Îmi doresc să ne prindă sărbătorile cu bine, fericiți și sănătoși. Ne-am speriat! Acum 10 zile a venit să-l ia Salvarea! Nu e totul chiar bine, dar una peste alta e alături de noi și își pupă nepoții. Copiii nu îl văd foarte des e cam greu pe pandemie”,  declarat Dinu Maxer pentru Click!, în urmă cu o lună.

 „Am învățat atâtea de când cu el și i-am manageriat boala”

Puțină lume știe faptul că Dinu Maxer a terminat Facultatea de Medicină. Cu toate astea, artistul a ales muzica și nu a profesat niciodată ca medic. Totuși, cunoștințele acumulate în anii de studii l-au ajutat să gestioneze boala tatălui său și să-l ajute să aleagă cele mai bune tratament. Artistul spune că tatăl său s-ar fi vindecat de cancer, însă radioterapia la care a fost supus, i-ar fi slăbit organismlu. Acesta i-a stat alături părintelui său în toți acești ani.


„E staționar din punct de vedere al bolii, dar mai are căderi. În momentele alea intervine băiatul cel mare chiar dacă nu e medic practicant. Am învățat atâtea de când cu el și i-am manageriat boala. Pentru mine e o victorie fantastică că, după 14 ani de când a fost diagnosticat cu adenocarcionom de prostată, el este în momentul acesta vindecat. În proporție de 100 la sută e vindecat!

Numai că radioterapia, pe care a făcut-o tocmai pentru această vindecare, a lăsat sechele care trebuie tratate acum. Sunt lucruri vindecabile, mai te duci la spital, mai o sondă. Am fost cu el la spital și după ecografie lucrurile au fost bune”, spunea artistul pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel