Dinu Maxer, devastat de durere. Tatăl artistului este grav bolnav: „Acum 10 zile a venit să-l ia Salvarea”

Data publicării:
Dinu Maxer, foto Instagram
Descriere foto: Dinu Maxer, foto Instagram

Tatăl lui Dinu Maxer a fost diagnosticat cu cancer de prostată în urmă cu 13 ani. Artistul spune că starea de sănătate a părintelui său s-a deteriorat în ultima vreme.

Dinu Maxer este copleșit de durere. Tatăl său se luptă cu cancerul de 13 ani. A urmat diferite tratamente și a reușit astfel să țină boala sub control, în toți acești ani. În ultima vreme, starea sa de sănătate s-a deteriorat, iar artistul este speriat de faptul că tatăl său ar putea pierde lupta cu boala. 

Artistul este cel care îl îngrijește pe tatăl său și spune că în urmă cu 10 zile acestuia i s-a făcut rău și au chemat salvarea. 

„Trec printr-o perioadă mai grea cu tatăl meu. Îmi doresc să ne prindă sărbătorile cu bine, fericiți și sănătoși. Ne-am speriat! Acum 10 zile a venit să-l ia Salvarea! Nu e totul chiar bine, dar una peste alta e alături de noi și își pupă nepoții. Copiii nu îl văd foarte des e cam greu pe pandemie”,  declarat Dinu Maxer pentru Click!

 „Am învățat atâtea de când cu el și i-am manageriat boala”

Puțină lume știe faptul că Dinu Maxer a terminat Facultatea de Medicină. Cu toate astea, artistul a ales muzica și nu a profesat niciodată ca medic. Totuși, cunoștințele acumulate în anii de studii l-au ajutat să gestioneze boala tatălui său și să-l ajute să aleagă cele mai bune tratament. Artistul spune că tatăl său ar fi vindecat de cancer, însă radioterapia la care a fost supus, i-ar fi slăbit organismlu. Acesta i-a stat alături părintelui său în toți acești ani și continuă să o facă. 


„E staționar din punct de vedere al bolii, dar mai are căderi. În momentele alea intervine băiatul cel mare chiar dacă nu e medic practicant. Am învățat atâtea de când cu el și i-am manageriat boala. Pentru mine e o victorie fantastică că, după 14 ani de când a fost diagnosticat cu adenocarcionom de prostată, el este în momentul acesta vindecat. În proporție de 100 la sută e vindecat!

Numai că radioterapia, pe care a făcut-o tocmai pentru această vindecare, a lăsat sechele care trebuie tratate acum. Sunt lucruri vindecabile, mai te duci la spital, mai o sondă. Am fost cu el la spital și după ecografie lucrurile au fost bune”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

 

Citește și: Dinu Maxer, detalii dureroase despre moartea tragică a fratelui său:„Nu știm care e adevăratul vinovat”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel