Dinu Maxer, detalii dureroase despre moartea tragică a fratelui său:„Nu știm care e adevăratul vinovat”

Data actualizării: | Data publicării:
Dinu Maxer, sursa instagram
Descriere foto: Dinu Maxer, sursa instagram

Dinu Maxer a vorbit despre drama din familia lui. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fratelui.

Recent, Dinu Maxer a vorbit despre cea mai mare tragedie, care l-a marcat profund. Mai exact, acesta și-a pierdut fratele care avea doar 10 ani. La acea vreme, artistul avea 14 ani. Dinu Maxer a mărturisit că nici în momentul de față nu știe circumstanțele în care fratele său a decedat.

„Bunica a vrut să se ducă să cumpere pâine și el a zis: ”Nu, mă duc eu”. Având treabă, țin minte că spăla, l-a lăsat, i-a dat banii și au trecut ore și el nu s-a mai întors. Eu învățam pentru treaptă, treceam clasa a IX-a. Eu n-am ieșit după el decât în momentul în care s-a înserat. Problema adevărată este că nici în momentul de față noi nu știm ce s-a întâmplat și nu știm care este adevăratul vinovat”, a povestit Dinu Maxer la Acces Direct.

Inițial, s-a spus că fratele lui Dinu Maxer a murit sub șinele unui tramvai, însă din spusele unui martor, acesta ar fi fost prins cu capul între vagoane, după ce s-a speriat de o mașină care intrase în depășire.

„L-am găsit în seara aceea, dar deja el era în comă. Momenul în care s-a întâmplat ne urmărește încă pe toți cei din familie. Este extrem de tragic să nu știi ce s-a întâmplat și să nu știi care este adevăratul vinovat. (...) A trecut de tramvai, tramvaiul l-a depășit, a trecut pe șina cealaltă. O martoră a spus că ar fi depășit o Dacie galbenă pe linia de tramvai, copilul s-ar fi speriat și s-a lovit de îmbinarea dintre vagoane. Acolo s-a produs traumatismul cerebral. A murit după o zi”, a dezvăluit acesta

 

Dinu Maxer a povestit că nu a putut să își vadă fratele pentru ultima dată și asta deoarece tatăl său a considerat că este mai bine să rămână cu o altă imagine în minte. Totoodată, acesta se pregătea pentru un examen în acea perioadă.

„N-am putut să fiu alături de familie. Tatăl meu, când a conștientizat că se suprapune înmormântarea lui peste examenul de la Română, m-a trimis la un vecin. N-am văzut nici când l-au adus, nu l-am văzut deloc. Au ținut foarte mult să rămân cu imaginea lui așa cum îl știam și să nu-l văd așa cum era”, a mai spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel