Dinu Maxer, adevăratul motiv al separării de Nicoleta Luciu: „Eu plecasem în viață blocat pe ideea că...”

Data actualizării: | Data publicării:
Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, colaj foto Instagram
Descriere foto: Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, colaj foto Instagram

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au format un cuplu timp de 7 ani. În 2005, cei doi și-au spus adio. Iată adevăratul motiv. 

Dinu Maxer a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre relația sa cu Nicoleta Luciu. Cei doi s-au iubit timp de 7 ani, însă drumurile lor s-au separat în 2005. Se pare că motivul despărțirii ar fi faptul că artistul nu își dorea o familie. Copilăria lui a fost marcată de două drame: tragedia în care și-a pierdut un frate și divorțul ulterior al părinților, astfel că el a crescut cu ideea că o căsătorie ar fi ceva negativ pentru el. Mai mult, acesta recunoaște că era extrem de gelos pe faptul că partenera sa juca în telenovele. 

"Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele.

Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. Dacă vrei să afli ce m-a făcut să mă căsătoresc cu Deea, trebuie să o inviți pe ea, pentru că încă nu știu. Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005.", a declarat Dinu Maxer la PRO TV. 


Tragedia care i-a destrămat familia

 

Recent, Dinu Maxer a vorbit despre cea mai mare tragedie, care l-a marcat profund. Mai exact, acesta și-a pierdut fratele care avea doar 10 ani. La acea vreme, artistul avea 14 ani. Dinu Maxer a mărturisit că nici în momentul de față nu știe circumstanțele în care fratele său a decedat.

„Bunica a vrut să se ducă să cumpere pâine și el a zis: ”Nu, mă duc eu”. Având treabă, țin minte că spăla, l-a lăsat, i-a dat banii și au trecut ore și el nu s-a mai întors. Eu învățam pentru treaptă, treceam clasa a IX-a. Eu n-am ieșit după el decât în momentul în care s-a înserat. Problema adevărată este că nici în momentul de față noi nu știm ce s-a întâmplat și nu știm care este adevăratul vinovat”, a povestit Dinu Maxer la Acces Direct, în urmă cu câteva luni. 

Inițial, s-a spus că fratele lui Dinu Maxer a murit sub șinele unui tramvai, însă din spusele unui martor, acesta ar fi fost prins cu capul între vagoane, după ce s-a speriat de o mașină care intrase în depășire.

„L-am găsit în seara aceea, dar deja el era în comă. Momenul în care s-a întâmplat ne urmărește încă pe toți cei din familie. Este extrem de tragic să nu știi ce s-a întâmplat și să nu știi care este adevăratul vinovat. (...) A trecut de tramvai, tramvaiul l-a depășit, a trecut pe șina cealaltă. O martoră a spus că ar fi depășit o Dacie galbenă pe linia de tramvai, copilul s-ar fi speriat și s-a lovit de îmbinarea dintre vagoane. Acolo s-a produs traumatismul cerebral. A murit după o zi”, a dezvăluit acesta

 

Dinu Maxer a povestit că nu a putut să își vadă fratele pentru ultima dată și asta deoarece tatăl său a considerat că este mai bine să rămână cu o altă imagine în minte. Totoodată, acesta se pregătea pentru un examen în acea perioadă.

„N-am putut să fiu alături de familie. Tatăl meu, când a conștientizat că se suprapune înmormântarea lui peste examenul de la Română, m-a trimis la un vecin. N-am văzut nici când l-au adus, nu l-am văzut deloc. Au ținut foarte mult să rămân cu imaginea lui așa cum îl știam și să nu-l văd așa cum era”, a mai spus artistul.

 

Divorțul părinților l-a devastat


Mai mult, soția sa, Deea, a povestit, la un moment dat, cât de afectat a fost artistul de divorțul părinților săi și cum a ajuns să-i fie frică să-și întemeieze o familie. 

"Când ne-am cunoscut, eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copii și nici căsătorie. A avut aceeași discuție și cu fosta. Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci, femeia își dorea copii!

Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie.", a povestit Deea Maxer în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel