Din ce trăiește Nadine de când s-a mutat în Franța: Nu doresc să supraviețuiesc, vreau să duc o viață de calitate”

Data actualizării: | Data publicării:
Nadine, foto Instagram
Descriere foto: Nadine, foto Instagram

Nadine s-a mutat din România în urmă cu câteva luni. Vedeta s-a stabilit în Franța, alături de familia ei. 

În urmă cu câteva luni, Nadine a luat decizia de a se reloca într-un orășel din Franța, împreună cu familia ei. 

 

„M-am mutat din țară pentru un an. Singurul lucru care real ma definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile. Le protejez, le respect și fac totul ca ele sa devină realitate. La asta ma pricep! Mi am dorit sa trăiesc in America, mi am dorit diploma de liceu, iar acum mi am dorit sa locuiesc in Franța( printre altele). Pentru fiecare vis in parte am știut la ce sa renunț, ce trebuie sa invat și ce trebuie sa schimb la mine pentru a deveni realitate. Sa ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi sa avem o viața bună pe acest pământ. Totodata, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te imbratisez!”, anunța vedeta pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Recent, Nadine a fost invitată în emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars, unde a vorbit despre cum arată viața ei acum, la cîteva luni de la mutare. Ea spune că s-a gândit mult înainte de a lua decizia de a se muta  și că a fost una de bun augur.


În acest moment, vedeta deține o afacere care încă o ține legată de România. Ea face constant naveta București- Franța pentru a gestiona bunul mers al afacerii. 


„Sunt foarte strategică, nu mă arunc așa. Lucrez de cinci ani la planul ăsta, la posibilitatea de a ne reloca unde ne dorim. Nu doresc să supraviețuiesc, vreau să duc o viață de calitate. Avem un business de familie, dar ne-a permis să lucrăm de la distanță, facem naveta la București, este greu, dar doar așa ne-am permis această relocare. Vreau să duc o viață mai bună ca cea dinainte. Îmi place să evoluez, detest plafonarea, ține de orgoliul personal. Detestam să am nevoie să-mi dea cineva un job, e musai să faci cursuri de business”, a spus Nadine la  Antena Stars.

Nadine a luat BAC-ul și s-a înscris la facultate, la 44 de ani: „Am făcut 9 ani de liceu. Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru”


Anul acesta, vedeta a bifat mai multe reușite. Pe lângă mutarea în Franța, Nadine a reușit să-și finalizeze studiile și să obșină diploma de bacalaureat. Imediat, ea s-a înscris la o facultate de psihologie și spune că este extrem de mândră de ea.

„Cea mai mare schimbare din viața mea a fost decizia de a mă întoarce la școală. Nu am crezut că va fi posibil ca la vârsta mea să fiu o tocilară notorie. Până la o vârstă trăiești pentru tine, este splendid să treci prin fiecare etapă a vârstei și datorită vârstei am vrut să investesc în comunitatea mea. Din punctul meu de vedere aș fi putut să-mi deschid un salon de manichiură, dar sunt mai utilă dacă pun în slujba mea și a altora nevoia mea de a mă întoarce la școală”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel