Din ce face bani Bianca Drăgușanu. Vedeta a strâns o avere uriașă: „Nu câștig bani neaparat pentru că sunt frumoasă, eu câștig bani pentru că sunt deșteaptă”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu spune că  „de femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”. Cum a reușit vedeta să strângă o avere impresionantă. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Frumoasa vlondină a reușit să își construiască un adevărat imperiu din imaginea ei. re numeroase contracte și spune că frumusețea nu are nicio legătură cu averea ei, ci inteligența i-a crescut conturile bancare.


Bianca Drăgușanu a suferit mai multe intervenții chirurgicale estetice pentru a arăta exact așa cum și-a dorit. Deși criticată pentru alegerile ei, vedeta spune că majoritatea femeilor o copiază. 


"De ce crezi că m-am operat prea mult, dacă toate vor să fie ca mine? Doar persoanele frustrate spun asta. Trăim in 2021, ar fi culmea să mă dau cu cremă de gălbenele pe față și să nu am riduri. (...) Eu consider că am reușit în viață că mereu mi-am regăsit putere să renasc din cenușă”, a declarat vedeta în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV. 


În ceea ce privește averea sa, vedeta spune că muncește de la 18 ani și că la momentul acual, are o mulțime de afaceri proprii, dar și contracte de imagine care îi sporesc veniturile. 

 

Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum e normal să am în jur doar oameni de succes. Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi an cu o casă de pariurI, etc.    Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Eu nu câștig bani neaparat pentru că sunt frumoasă, eu câștig bani pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul”, a mai spus Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Măruță. 

Printre contractele de imagine ale vedetei se numără și un studio de videochat.

„Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place”, a mai spus ea. 

 

Vedeta a ținut să precizeze faptul că a avut rezultate bune la învățătură, și chiar o notă impresionantă la BAC. Deși era un elev bun, ea regretă că nu și-a continuat studiile universitare. 


„Dacă vă interesează, am luat bacul cu 9, 50. Dacă urmam o facultate de medicină, pentru că pasiunea mea mare e medicina estetică, cred că eram printre cei mai buni. Am făcut doi ani de ASE și îmi pare rău că nu am continuat. Nu mă demachiez că îmi cere cineva! De ce aș face eu pentru cineva asta doar pentru că îmi cere? Ca să ce?" , a mai spus blondina.

Care este cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu: „Aș fi fost cea mai tare din lume. Puteam să fac opere de artă”


 
Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este poate una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Deși a curs multă cerneală în presă despre viața ei, au rămas încă multe lucruri nedescoperite. De exemplul, vedeta nu a vorbit până acum despre pasiunea pe care o are pentru medicina estetică și despre faptul că și-a dorit să devină medic. 

Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

Frumoasa blondină spune că regretă nu doar că nu a dat la Facultatea de Medicină, ci și că a renunțat la celelalte două facultăți la care s-a înscris. 

”Că n-am făcut medicina. M-am apucat de „10 facultăți”, nu am terminat niciuna. Acesta este un mare regret, că nu am terminat facultățile de care m-am apucat. Am dat la ASE la Petroșani, am făcut doi ani, m-am lăsat. Am venit în București, m-am înscris și aici la ASE, dar nu m-am mai dus. 
Cred că regretul meu cel mai mare este că nu am făcut medicina. As fi fost probabil cea mai tare din lume. Făceam cele mai mișto buze, cei mai mișto sâni, cele mai mișto posterioare, cei mai mișto pomeți. Puteam să fac opere de artă”, ne-a mărturisit Bianca Drăgușanu. 

 

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Bianca Drăgușanu 
 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Bianca Drăgușanu a acceptat provocarea SPECTACOLA.

Vezi aici ce a răspuns vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel