Dilly Chilly, la un pas să nască în mașină: „Au început durerile și după câteva minute a început expulzia”

Data actualizării: | Data publicării:

Actrița Alexandra Popescu (Dilly Chilly) a avut parte de o naștere cu peripeții. 

Alexandra Popescu, fosta concurenta MasterChef, cunoscută sub numele de Dilly Chilly, a devenit mamă în urmă cu trei luni. Nașterea micuțului Kian a fost una plină de peripeții. 

Dilly Chilly a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a povestit întreaga aventură.

Actrița plănuise să nască sub apă, așa că s-a putat la Constanța, pentru a fi aproape de clinica unde urma să aducă pe lume copilul. În ziua sorocului, vedeta a crezut că mai are timp să ajungă la coafor, să se pregătească cum se cu vine pentru întâmpinarea bebelușului, ignorând astfel sfatul medicilor, care i-au sugerat să se îndrepte spre spital cât mai curând.

Bebelușul s-a grăbit să vină pe lume, așa că planurile ai au fost date peste cap. Deși avea plănuit să filmeze profesional tot momentul, vedeta a fost cât pe ce să nască în mașină, în drum spre clinică. 


„M-am dus la coafor și aveam contracții din cinci în cinci minute. Pe drum, în mașină, prietena mea mi-a zis să-mi pună un sac de plastic și mi s-a rupt apa. Au început durerile și după câteva minute a început expulzia. Simțeam cum nasc la propriu.
Îi spuneam tăticului: „the baby is coming” (n.r .vine copilul). Am ajuns la spital, m-au pus pe cărucior, au dat chiloții la o parte și în lift s-a văzut căpușorul copilului. În patru minute, de cum am intrat în apa călduță, am născut. Am stat 20 de minute în brațe cu copilul cu cordonul ombilical netăiat ca să se facă transferul și apoi tăticul i-a tăiat cordonul ombilical. I-a pus clipul la buric și gata. O naștere dureroasă, dar frumoasă! Toată lumea zice că sunt dilie. Îl cheamă Kian. Nu a costat mult nașterea. Am stat trei luni la Constanța după naștere”, a declarat Dilly Chilly, la Pro TV, potrivit Libertatea. 

Mai mult, Alexandra Popescu spune că nașterea, deși a fost una dureroasă, a fost mult mai ușoară față de ce au avertizat-o oamenii din jur. Ea crede că faptul că a vorbit cu bebelușul pe tot parcursul sarcinii și faptul că a avut credința că totul va fi bine, tot timpul, au ajutat-o să nască mai ușor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel