Diferența dintre unghiile cu gel și oja semipermanentă. Care este criteriul după care alegem tipul de tehnică: „Noi suntem în măsură să analizăm patul unghial”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Vera Varvara, captură YouTube/ Pastila de frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Vera Varvara, captură YouTube/ Pastila de frumusețe

Vera Varvara, nail artist, a fost invitata Georgianei Ioniță - Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical. 

Vera Varvara, nail artist, a fost invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, realizată de Georgiana Ioniță - Toader, de la Spectacola, DC News și DC Medical, unde a dezvăluit care este diferența dintre unghiile cu gel și oja semipermanentă, dar și în funcție de ce criteriu alegem tipul de tehnică. 

Diferența dintre unghiile cu gel și oja semipermanentă

Vera Varvara ne-a mărturisit că este foarte important să ne alegem un tehnician bun și să ne lăsăm pe mâna lui, deoarece trebuie să ne recomande tipul de tehnică, în funcție de unghiile noastre. Totodată, aceasta a precizat că oja semipermanentă merge cel mai bine pe unghiile mici, iar gelul pe unghiile mai lungi. 

”Cel mai important este să-ți alegi tehnicianul bun și atunci nu vei avea nicio problemă. Este datoria tehnicienilor să le recomande clientelor ce li se potrivește. Nu este responsabilitatea clientelor să știe să ceară ceva anume, pentru că nu ai de unde să știi ce i se potrivește unghiei tale. De exemplu, dacă ai o unghie lungă, clar nu avem cum să facem semipermanentă, oricât de sănătoase ar fi unghiile tale, pentru că atunci vorbim de arhitectură. Din gel putem să schimbăm arhitectura. La oja semipermanentă au evoluat foarte mult lucrurile. La oja semipermanentă erau două straturi de ojă și dacă îți rezista unghia sau nu, era problema ta că nu ai unghia sănătoasă. Acum, oja semipermanentă e evoluat foarte mult și rezistența este la aproape același nivel cu gelul, doar cp trebuie pe unghii scurte. Noi putem să facem o arhitectură, să facem ofă semipermanentă cu apex, adică, unghia îți rezistă, chiar dacă ai o unghie subțire, dar dacă o ai scurtă, te ajută mai mult oja semipermanentă decât gelul. Noi suntem în măsură să analizăm patul unghial, materialul cu care lucrăm și atunci recomandăm noi clientelor.”, a spus Vera Varvara. 

Vera Varvara: „Tot timpul, ce este clasic rămâne în vogă”

Cât despre culori, Vera Varvara a mărturisit că toate clientele își schimbă modelul, în funcție de anotimp. 

„Când vine vorba de manichiură, nu există trend și nu a existat niciodată. Tot timpul, ce este clasic rămâne în vogă, dar există o regulă nescrisă pe care clientele nu o știu și nimeni nu vorbește despre ea și anume, regula anotimpurilor. An de an, lună de lună se repetă același lucru. De exemplu, în decembrie, când sunt sărbătorile, toată lumea vrea roșu, sclipici, pietre. Atunci clientele au cel mai mult curaj să îndrăznească, chiar și la lungime. Dacă porți tot anul unghii scurte, în decembrie sunt mai îndrăznețe clientele. În ianuarie, după oboseala aia și unghii încărcate, toată lumea poartă culori albicioase, french, baby boomer, ceva mai relaxant, tot ce ține mai mult de natural. După vin sărbătorile astea mai roșii, Dragobete, Valentine„s day, mărțisor. Atunci, clientele se duc în zona aia și vor roșu, mai colorate. După vine primăvara și iar trecem la culori mai cuminți, după care vine vara, când plecăm în vacanță. Atunci, clientele optează pentru culori mai deschise, albicioase, culori pastelate. Vine și toamna și încep unghiile scurte. În fiecare an este același circuit. 

Eu nu le recomand clientelor să facă schimbări foarte drastice. Dacă țin să fie ceva foarte diferit, le recomand să vină cu câteva luni înainte să facem de probă, să vadă dacă li se potrivește. Nu recomand unghii lungi, dacă toată viața ta nu le-ai purtat așa, pentru că le vei simți destul de inconfortabile. ”, ne-a mai spus Vera.

Vezi interviul integral mai jos: 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel