Dieta pe bază de plante care te scapă de migrene

Data publicării:
Spanac, foto Unsplash/ autor: Louis Hansel @shotsoflouis
Descriere foto: Spanac, foto Unsplash/ autor: Louis Hansel @shotsoflouis

Cazul unui bărbat de 60 de ani, din New York, care a scăpat de migrene cu o dietă pe bază de plante i-a făcut pe cercetători să-și pună întrebări privind durerea de cap și alimentație.

Suferința unui bărbat de 60 de ani, din New York, SUA, care a încercat o mulțime de soluții ca să scape de migrenele cronice de care suferea de mai bine de 12 ani i-a determinat pe cercetători să analizeze o dietă pe bază de plante ca posibil tratament al durerilor de cap.

Migrenele erau însoțite de sensibilitate la lumină și sunet, greață și vărsături. Acesta s-au redus considerabil după ce a încercat o dietă pe bază de plante -- încărcată cu o mulțime de legume cu frunze de culoare verde închis.

Despre cazul său au scris cercetătorii în jurnalul BMJ Case Reports. „Acest raport sugerează că o dietă alimentară integrală pe bază de plante poate oferi un tratament sigur, eficient și permanent pentru inversarea migrenei cronice”, notează oameni de știință coordonați de dr. David Dunaief, care este specializat în medicină nutrițională.

 

Citește continuarea pe DCMEDICAL. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel