Dieta lui Cristi Mitrea. Cum se menține în formă pentru rolul din Băieți Deștepți: „Este un test puternic de voință. Sunt pofticios și gurmand”

Data publicării:
EXCLUSIV

Cristian Mitrea vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre rolul din Băieți Deștepți, un nou film de acțiune-comedie. 

Cristian Mitrea are o surpriză pentru fanii săi: pentru prima oară, joacă într-un film. Este vorba despre Băieți Deștepți, un nou film de acțiune-comedie în regia lui Igor Cobileanski, care va fi distribuit în cinematografele din toată țara începând din 13 octombrie. Lungmetrajul aduce pe marile ecrane o mulțime de nume mari ale entertainment-ului, spre deliciul publicului. Astfel, toamna aceasta îi vom vedea în Băieți Deștepți pe Alex Velea, Ruby, Olimpia Melinte, Vali Vijelie, Johny Romano, Silviu Mircescu, Dan Bursuc și mulți alții.

 

Băieți Deștepți este un film de acțiune-comedie care îi are în prim-plan pe Leo, Alex și Costi, o echipă de polițiști suspendați ce sunt chemați înapoi la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis, cu care au o istorie îndelungată. În mijlocul acțiunii înflorește o surprinzătoare poveste de dragoste între Leo și Lara, mâna dreaptă a traficantului. Vor reuși oare cei trei polițiști să îl captureze pe Narcis? Răsturnările de situație spectaculoase, scenele de acțiune pline de adrenalină, trădările neașteptate, umorul și încurcăturile celor trei polițiști simpatici fac din film o experiență de neratat.

SPECTACOLA: Te vom vedea într-un nou film de acțiune – comedie în octombrie, Băieți Deștepți. Te gândeai că vei ajunge să joci într-un film?

Cristian Mitrea: Nu, bineînțeles. Nu m-am gândit niciodată că aș ajunge pe marile ecrane dar mi-am dorit de mic copil. Mai ales într-un film de acțiune. Cu siguranță am bifat una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Nou, inedit, plin de adrenalină, cum îmi place mie.

 

SPECTACOLA: Dintr-un teaser al filmului, am văzut o scenă de acțiune între tine și Ruby – cum v-ați înțeles pe set și cum v-ați pregătit pentru filmare? Ați repetat înainte cu profesioniști? Cât de solicitant a fost?

Cristian Mitrea: Cu Ruby mă cunosc de ceva timp. Am lucrat foarte bine. Am râs. Ne-am distrat. Am fost cât de cât relaxați. Am încercat să urmăm indicațiile coregrafului de lupte.

 

SPECTACOLA: Ești un om activ, constant implicat în mai multe proiecte. Cum găsești echilibrul între viața personală și cea profesională?

Cristian Mitrea: Într-adevăr sunt tot timpul implicat în câte un proiect. Îmi place să fiu activ. Să fac lucruri noi. Sunt o fire care iubește provocările.

SPECTACOLA: De ce ar trebui să vadă lumea filmul Băieți Deștepți?

Cristian Mitrea: Filmul este actual. Este o comedie bună cu actori talentați. Cu scene de acțiune și cu fete frumoase. De ce NU ai merge să-l vezi?! Hai să ne susținem unii pe alții. S-a muncit mult. Merităm toți să ne vedeți la cinematograf.

SPECTACOLA: Cât sport faci zilnic și ce anume?

Cristian Mitrea: Merg zilnic la sala de forță unde fac circuite și cardio. Antrenamente de Jiu-jitsu și MMA cam de 3 ori pe săptămână căci sunt în pauza competițională. De la anul probabil revin în circuitul de MMA și lupt.

SPECTACOLA: Ce ai sfătui o persoană care nu face de obicei sport? Cu ce să înceapă?

Cristian Mitrea:  Sa facem sport pentru că sportul e sănătate. Chiar dacă pare un clișeu. Asta este adevărul. Ne ajută fizic și psihic. Combinat cu un duș rece după și cu ceva soare în ochi, garantez o zi fără stres. :) Și să începem cu lucruri ușoare dar eficiente. Mersul și alergatul.

SPECTACOLA: Dar legat de dietă, cum te menții în formă?

Cristian Mitrea: Referitor la dietă, pentru mine este un test puternic de voință. Sunt pofticios și gurmand. E musai să știi ce întra în stomac ca să poți sa ai rezultate când vine vorba de consum caloric

SPECTACOLA: Cum arată o zi din viața ta?

Cristian Mitrea: La 6 dimineața la sala. La 8 la job. După 15 orice alt proiect. Seara antrenez. :))

 

Alături de actorii ce îi interpretează pe cei trei polițiști, protagoniștii filmului, Tiberiu Ioana, Sergiu Costache și Silviu Mircescu, pe marile ecrane o vedem pe Olimpia Melinte în rolul Elenei, coordonatoarea echipei polițiste, dar și pe Cristian Iacob, de data aceasta în rolul notoriului Narcis. Din distribuția filmului fac parte și artiști autohtoni îndrăgiți, precum Alex Velea, Ruby, Vali Vijelie, Johny Romano și Dan Bursuc.

Igor Cobileanski (Umbre, La Limita de Jos a Cerului, Când se stinge lumina), câștigătorul a mai multe Premii GOPO, a regizat Băieți Deștepți după un scenariu semnat de Alexandru Bergauer, Tiberiu Ioana și Cobileanski, pornind de la o idee de Tiberiu Ioana. 

Echipa de producție este formată din Tiberiu Ioana în rolul de producător general și Alexandra Elena Butnaru în rolul producătorului executiv. Echipa din spatele camerelor îi are în componență pe directorul de imagine Cristian Gugu (The Jester from Transylvania, Practica), apreciata stilistă și designer de modă Liana Obancea, iar muzica este asigurată de Petru Bârlădeanu (Faci sau Taci, Legații și Francesca).

Producția Băieți Deștepți va fi distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 13 octombrie 2023.

Urmărește trailer film aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel