Dieta lui Cătălin Scărlătescu. A renunțat la un aliment important și a slăbit 52 de kilograme: „Am zis că vreau o schimbare”

Data publicării:
Chef Cătălin Scărlătescu, captura foto Antena 3
Descriere foto: Chef Cătălin Scărlătescu, captura foto Antena 3

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit la ce aliment a renunțat pentru a scăpa de kilogramele în plus. 

În urmă cu câțiva ani, Cătălin Scărlătescu uimea pe toată lumea cu noua sa siluet: minus 52 de kilograme. Rezultatul a fost uimitor, iar sacrificiul uriaș. Celebrul bucătar a urmat in regim restrictiv, din care a eliminat unele alimente. După ce a ajuns la 120 de kilograme, chef Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite a decis că e timpul pentru o schimbare radicală. 

 

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool.

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfrut, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a spus Cătălin Scărlătescu potrivit Spynews.

 

„Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a mai spus Scărlătescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel