Dietă de vedetă. Mihaela Rădulescu, secretul pentru un corp de invidiat: „Am o disciplină de ani de zile”

Data publicării:
Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul ei pentru o siluetă de vis la 52 de ani. De la ce alimente nu se poate abține vedete când vine în România?

Mihaela Rădulescu este deja cunoscută pentru silueta de invidiat și frumusețea răpitoare. În vârstă de 52 de ani, vedeta spune că nu se abține de la nimic, dar are un secret care de-a lungul timpului a dat rezultate. Prezentatoarea TV spune că își face orice plăcere culinară, dar în cantități mici. S-a învățat să nu termine niciodată tot ce are în farfurie, indiferent cât de gustos ar fi. 


„Nu sunt genul care să mănânce tot din farfurie, nici dacă îmi place foarte tare. Încă din copilărie am chestia asta. Mănânc puțin, dar mănânc de toate. Și sunt convinsă, în capul meu, de nespecialist… eu cred că este foarte în regulă să mănânci tot ce-ți place și tot ce poftești, astfel încât să te simți bine, dar să nu exagerezi. Eu pe principiul ăsta sunt și, crede-mă, nu mă poate opri nimeni de la ceva ce-mi place”, a explicat Mihaela Rădulescu pentru CIAO.RO.


Mihaela Rădulescu spune că face mult sport. Nu există nicio zi pentru vedetă fără să facă măcar câteva exerciții fizice dimineața. 


Vedeta a dezvăluit care sunt alimentele „interzise” de la care nu poate niciodată să se abțină atunci când vine în România. 


„Măi, nu pot să vin în România, să nu mănânc eu parizer, un cârnat, un caltaboș. Sunt niște lucruri pe care le am în suflet și în minte, din copilărie, și nu pot să nu mănânc. Și atunci, sunt vegetariană până ajung în România, dacă vrei. 


Deci, practic nu sunt, dar nici nu îndrăznesc să zic vreodată că o să fiu. Acolo mănânc doar din mare și grădină. Iar aici, în România, nu pot dacă nu trec și pe la fermă, ca să zic așa”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel