Dietă de vedetă. La ce alimente a renunțat Alina Laufer după nașterea gemenilor: „Încerc să mănânc cât de puțin pot”

Data publicării:
Alina Laufer, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alina Laufer, sursa foto Instagram

Alina Laufer se bucură din plin de venirea pe lume a gemenilor, dar este atentă și la silueta ei. Vedeta face sport și ține dietă. 

Alina Laufer a trecut prin clipe grele în luna februarie a acestui an, după ce a devenit mămică de gemeni. Cei doi copii ai săi au venit pe lume mult prea devreme și au stat în spital săptămâni bune. Timp în care, Alina a suferit enorm de mult și s-a temut pentru viața lor. 


„În timpul sarcinii am luat în greutate doar 10-11 kilograme. Am rămas însărcinată la 52 de kilograme și m-am internat, la naștere, cu 61 de kilograme și jumătate. După ce am născut, am ajuns la 53 de kilograme și jumătate, dar pentru că am stat în spital, unde nu m-am mișcat din pat timp de o lună și jumătate, am mâncat, mi-a venit laptele, am început să mă mulg și trebuia să am un surplus caloric. M-am îngrășat în spital încă 3 kilograme și am ieșit cu 56 și jumătate.


După care, acasă, am mâncat foarte mult în lunile ce au urmat. Cred că în două luni de zile am reușit performanța să mai pun încă 4 kilograme. Am mâncat foarte mult dulce deși eu nu obișnuiesc asta, am mâncat mâncare, eram foarte obosită și atunci din cauza stresului, aveam poftă de mâncare. Noaptea, când mă trezeam, ca să pot să mă trezesc, ronțăiam în permanență câte ceva, aveam câte o punguță cu tot felul de chestii lângă mine”, a spus Alina Laufer pentru Ciao.


Alina Laufer mai are o fetiță în vârstă de 13 ani, din fosta căsnicie cu artistul Jorge. Împreună cu Ilan Laufer, Alina a devenit mamă de gemeni, Davina și Nathaniel. 


Vedeta vrea să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, așa că a început să țină dietă și face sport. La ce alimente a renunțat Alina Laufer?


„Nu am făcut sport la început și apoi când am considerat că deja e prea mult și nici nu am mai alăptat atât de mult, am pus stop mâncării. De vreo trei săptămâni am început să țin dietă, însă de antrenat deja mă antrenez de aproape două luni de zile.


Consider că în situația de față este mai important antrenamentul decât dieta, pe care am început-o încet-încet. Acum am început-o mai agresiv. Am eliminat în prima fază toți carbohidrații, nu mai mănânc pâine, dulce, orez, cartofi, nimic de genul acesta, doar un regim low carb bazat pe proteine și grăsimi. Acum încerc să mănânc cât de puțin pot, restricția calorică este foarte importantă”, a adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel