Dietă de vedetă. Jennifer Lopez a dezvăluit secretul siluetei perfecte

Data publicării:
Jennifer Lopez, foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, foto Instagram

Jennifer Lopez arată mai bine ca niciodată. Artista în vârstă de 51 de ani a descoperit secretul siluetei perfecte și l-a dezvăluit și fanilor. Ce dietă urmează frumoasa artistă. 

Jennifer Lopez are 51 de ani și pare că timpul a stat în loc pentru ea. Diva arată mai bine ca niciodată și nu ratează ocazia să își arate formele perfect conturate. 


Cântăreața lucrează cu doi antrenori celebri: David Kirsch, din New York, și Tracy Anderson, din LA.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Potrivit DailyMail, Jennifer Lopez are un regim extrem de restrictiv, de la care nu se abate niciodată, astfel că întreaga ei viață este o dietă continuă. 

 ”Sunt 100% sigură că exercițiile fizice sunt parte din ceea ce mă face atât de fericită. Fac exerciții fizice de trei sau patru ori pe săptămână” dezvăluia Jennifer Lopez, care adăuga: ”Când sunt în New York, mă antrenez cu David Kirsch, este un antrenor incredibil. Când sunt în  L.A., mă antrenez cu Tracy Anderson”, a declarat J. Lo. recent.

J. Lo. consumă doar 1400 de calorii pe zi, face detoxifieri frecvente și stă departe de soare, alcool și fumat. Mai mult, vedeta mânâncă numaai alimente organice, iar proteina este o parte importantă din meniul ei. 

”Abdomenul este făcut în bucătărie” spune Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Nu mănâncă dimineața


Micul dejun al vedetei este format dintr-un shake proteic. Pe parcursul zilei evită carbohidrații și alege carnea și legumele. De asemenea, are grijă să doarmă cele 8 ore pe noapte și mărturisește că poartă mereu la ea câte un fruct, în cazul în care o lovește foamea. 


 ”Fără 8 ore de somn, o iau razna”
 

Nu are vicii
 

”Băutul, fumatul și cofeina îți distrug pielea. Nu beau, nu fumez. Asta chiar îți distruge pielea pe măsură ce îmbătrânești” mai atenționează vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel