Dietă de vedetă. Cum se menține în formă Oana Zăvoranu la cei 48 de ani ai săi: „Nu adorm cu capul în frigider”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram

Oana Zăvoranu a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă de invidiat. 

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Actrița s-a făcut remarcată de-a lungul timpului pentru diversele scandaluri în care a fost implicată. 


Pentru Oana Zăvoranu timpul a stat în loc, căci la 48 de ani vedeta are o siluetă de invidiat și o frumusețe răpitoare. Chiar dacă nu face eforturi mari pentru a se menține atât de bine, Oana spune că nu mănâncă seara, dar nu ezită să își satisfacă micile plăceri culinare. 


„Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru impact.ro.


Actrița a dezvăluit că i se întâmplă adesea ca oamenii să o întrebe cum de reușește să se mențină atât de bine. Vedeta spune că nu exagerează cu mâncarea, dar nici nu spune nu atunci când vine vorba de lucruri care i-ar putea aduce câteva kilograme în plus. Oana Zăvoranu are însă o regulă importantă de la care nu se abate niciodată. 


„Nu am o dietă anume, trebuie să spun asta. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta. Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit, a adăugat vedeta. 


Oana Zăvoranu recunoaște că face o greșeală imensă cu care specialiștii nu sunt de acord. Vedeta nu prea bea apă, deoarece preferă ceaiul. 


„Nu am o relaţie bună cu apa, recunosc! Nu ştiu de ce, dar noi două ne ne dăm în vânt una după cealaltă”, a mai spus Oana Zăvoranu pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel