Dietă de vedetă. Cum a slăbit Anamaria Prodan 12 kilograme într-un timp foarte scurt: „Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul unui corp de invidiat. Care este dieta vedetei?

Anamaria Prodan se bucură de o siluetă de vis și este una dintre cele mai apreciate femei din România. Chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, aceasta nu s-a lăsat învinsă de probleme și merge mai departe pentru a arăta lumii că este o femeie puternică și ambițioasă. 


Anamaria Prodan a dezvăluit că a reușit să scpae într-un timp scurt de aproximativ 12 kilograme. Care este secretul sexy-impresarei?


„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a mărturisit Anamaria Prodan la gsp.ro.


Anamaria Prodan spune că alimentația a avut un rol important dar și antrenamentele din sala de sport. Aceasta spune că a apelat și la diverse proceduri de remodelare corporală. 


Anamaria Prodan bea trei litri de apă pe zi și consumă des pește și salată de castraveți. 


Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a povestit sexy impresara pentru Click.ro.

 

Anamaria Prodan, mesaj emoționant după despărțirea de Laurențiu Reghecampf: Subiectul Reghecampf a dispărut din inima ochii si sufletul familiei mele

 

Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, în care explică ce a învățat de la viață și cum vrea să aplice învățăturile pentru a fi de ajutor oamenilor. 

 

„Ce am învățat eu de la viață...


- Am învățat că o lumânare poate aprinde mii de lumânări. Un singur om poate schimba o generație… Mă strădui să împrăștii lumina.


- Am învățat că dacă lași toate căruțele să ți-o ia înainte nu vei mai putea înainta de praf…


- Am învățat că scopul primordial al vieții mele nu este să conduc firme, să dețin doctorate, să am vacanțe în insule exotice, ci să fiu un creion ce scrie povești pentru Dumnezeu.


- Am învățat că trebuie să învăț din greșelile altora. N-am timp să le fac eu pe toate!


- Am învățat că viața este ca marea: nu îi pasă că nu știi să înoți!


- Am învățat că nu doar sufletul e prețios. Ci și trupul. Dacă nu ai grijă de el la tinerețe, vei regreta amarnic mai târziu.


- Am învățat că atunci când orgoliul strălucește prea tare, orice înțelepciune se întunecă. Și unde lipsește înțelepciunea, domină prostia.


- Am învățat că inima nu e vie dacă pulsează numai sânge. Ci dacă pulsează și dragoste !


- Am învățat că lumea nu se cucerește cu sabia sau cu forța. Ci cu iubirea!


- Am învățat că arătatul cu degetul poate ucide. Nu doar pe cel arătat…


- Am învățat că dacă vrei să faci ceva, vei găsi o cale. Dacă nu, vei găsi o scuză…


- Am învățat că Dumnezeu ne dă copii nu ca să umplem planeta, ci ca să putem simți la microscară ce trăiește El la macrocosmos!


- Am învățat că părinții buni dau copiilor și rădăcini, și aripi. Rădăcini ca să nu uite unde au casa, și aripi ca să nu uite unde e Cerul.


- Am învățat cum arată fericirea. Privește în ochii unui cerșetor după ce i-ai oferit o bucată de pâine.


- Am învățat că viața e de… sticlă. Se sparge atât de ușor. Dar mai știu și că lui Dumnezeu îi place să lipească cioburi.


- Am învățat că cine vrea să trăiască cu evlavie va fi prigonit! Sfinții sunt miei trimiși în turma lupilor!


- Am învățat că nu trebuie pus totul la inimă. Inima nu e magazie…


- Am învățat că iluziile sunt gratis. Dar dezamăgirile le plătim cu un preț mult prea scump!


- Am învățat că, deși ar putea să mă ferească, Dumnezeu îngăduie să fiu rănit.


- Am învățat că rănile sunt găuri prin care intră lumina. Oamenii „ciuruiți” de Dumnezeu sunt plini de Cer!

 

-Am învățat că oricâtă durere aș simți, nu trebuie să devin o durere pentru ceilalți.


- Am învățat că acolo unde sunt prăpăstii între oameni nu e eficient să ridici garduri, ci să construiești poduri. Am învățat că orice vârf aș cuceri nu trebuie să mă opresc. Urmează altul și mai înalt.


- Am învățat că Dumnezeu nu alege oamenii desăvârșiți, ci îi desăvârșește pe cei aleși. Știu multe lucruri, multe locuri frumoase.


Ce am învățat eu până acum…că mai am multe de învățat!

Acestea fiind spuse subiectul Reghecampf a dispărut din inima ochii si sufletul familiei mele. Suntem aici pt Dvs presa si prietenii oricând eu si copiii mei demni si “ proud of us”. Aceasta a fost pedeapsa si lecția pe care familia specimenului Reghecampf a predat o “domniei sale “, la nivel National si international Pt mizeriile de o viața pe care le a făcut fiecărei familii si fiecărui copil pe care Dumnezeu i le a dat si de care cu atâta ușurintă si golanie si a batut joc. Pentru noi personajul REGHECAMPF este mort si din aceasta sec nimeni din superba noastră familie NU I MAI PRONUNTA NUMELE SPECIMENULUI REGHECAMPF I S A DAT BLOCK SI IGNORE DE CĂTRE NOI …. ANYWAY fiecare pasare pe limba ei piere “ AMIN.  Anamaria , Rebecca , Sarah si Laurentiu jr”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience