Dietă de vedetă: Cum a reușit Cornelia Rednic să dea jos 30 de kilograme: „Am slăbit 2 kilograme într-o săptămână. Nu mai mănânc nimic...”

Data publicării:

Cornelia Rednic a dezvăluit cum a reușit să dea jos 30 de kilograme.

Cornelia Rednic este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. De-a lungul timpului, artista a trecut prin numeroase transformări și multe femei s-au întrebat cum reușește să se mențină în cea mai bună formă a ei. Recent, Cornelia Rednic a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Cum a reușit Cornelia Rednic să dea jos 30 de kilograme

„Nu-mi place să spun cuvântul foame, dar trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești. Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești. Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program. Și acum am început cu terapeuta Carmen Bărcan.

După ora 17:00, nu mai mănânc nimic. Mai nou consum doar ce îmi zice ea. Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie. Dar nu prea am nevoie. Că tu nici nu îți dai seama că mâncai mai mult decât ai nevoie, decât când începi și ții regim și te cumințești.

Acum, de exemplu, am o săptămână și am slăbit 2 kg. Mi se pare extraordinar si merg și la salon. Mă pune pe niște aparate, pentru că, în momentul în care slăbești ți se lasă pielea. De aceea lucrez la ea la salon, ca să arate frumos, să slăbesc frumos. Pentru că nu mai am nici eu 20 de ani, să nu ne ascundem după degete.”, a declarat Cornelia Rednic pentru VIVA!

Cornelia Rednic: „Nu vreau să pomenesc cuvântul foame”

„Eu pentru videoclipuri mi-am dorit să slăbesc. Încep un proiect nou și am vrut să arăt și eu bine, că mă îmbrac în rochițe. Costumul popular e mai permisiv. Dar eu nu am reușit să țin dietă și când am văzut-o pe Greta, producătorul emisiunii lui Cătălin Măruță, că arată atât de bine, m-a impulsionat în așa fel, că nici nu am cuvinte.

Nu există ceva care să te ajute să slăbești, iar tu să mănânci de toate. Nu se poate. Sunt anumite ceaiuri de slăbit, care te ajută, dar dacă îți ții și tu gura! Te ajută să alimini apă, să topești grăsimea mai repede, dar trebuie să faci și tu un efort. Când am făcut asta, am slăbit, când nu am făcut așa, nu am slăbit.

Nu vreau să pomenesc cuvântul foame, dar uneori îți este foame. Dacă ai ultima masă la ora 17.00, îți este foame seara, dacă te culci mai târziu. Dar bei puțină apă și îți trece. Și stomacul tău se micșorează și toate lucrurile se așează frumos.”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

„Toate colegele mele erau slabe și frumoase, numai eu eram cât malul”

„Acest lucru s-a întâmplat acum 25 de ani. S-a tot reluat știrea, ca și când era actuală. Dar eu atunci, într-adevăr, am făcut foamea, pentru că am mâncat extrem de puțin. Cu ce îmi dă Carmen, eu mă satur. Este o dietă normală, sunt bine, nu ca înainte. Ce am făcut eu atunci nu a fost bine pentru organism, mâncam două iaurturi pe zi cu un măr sau carne de pui. Am exagerat, pentru că mi-am dorit foarte mult să slăbesc. Am zis că dacă nu fac ceva drastic nu reușesc. Mi-am pus acest lucru în gând în perioada în care noi încă mai mergeam la festivaluri.

Îmi amintesc că la un festival, care avea loc la Timișoara, toate colegele mele erau slabe și frumoase, numai eu eram cât malul. Și am zis că trebuie să închid gura, pentru că vreau și eu să arăt bine, să mă îmbrac frumos. Așa am intrat în dieta aceea drastică, dar nu recomand să facă așa ceva! Eu am povestit și povestesc, tocmai ca fetele să înțeleagă că nu este bine, nu e o soluție.

Am avut noroc cu vârsta, dar acum, de exemplu, nu aș mai putea să mă înfometez, așa cum am făcut atunci, pentru că mi-ar dăuna foarte mult organismului. Noi trebuie să mâncăm puțin și bun! Altfel spus, să consumăm mâncare de calitate. Decât să mănânci ceafă de porc, mai bine mănânci pește, ca idee. Carmen Bărcan te inspiră, te îndeamnă spre o alternativă mai sănătoasă, față de cum sunt obiceiurile noastre. Că noi nu avem obiceiuri bune, în general, la mâncare.”, a povestit artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience