Dietă de vedetă. Cum a reușit Carmen de la Sălciua să slăbească atât de mult

Data publicării:
Carmen de la Sălciua, sursa foto Instagram
Descriere foto: Carmen de la Sălciua, sursa foto Instagram

Carmen de la Sălciua a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat. Cum a reușit să scape vedeta de kilogramele în plus? 

Carmen de la Sălciua este un exemplu pentru foarte multe femei din România. Vedeta a reușit să slăbească foarte mult și să aibă o siluetă de invidiat. Deoarece a primit foarte multe mesaje de la doamnele curioase despre cum a reușit să scape de kilogramele în plus, Carmen a decis să le împărtășească secretele ei. 


Chiar dacă nu ține o dietă strictă, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că nu mai mănâncă dulciuri, a renunțat chiar și la sucurile acidulate și face mult sport. Vedeta spune că nici făinoase nu mai consumă și are grijă să meargă și la tratamente corporale. 


„Nu țin diete atât de stricte, cu ore și gramaje! Mănânc sănătos, am redus aproape de tot dulciurile, nu beau acidulat, nu mănânc făinoase, fac sport (cardio și exerciții), merg la tratamente corporale des și în felul ăsta pot spune că nu trăiesc degeaba... să mănânc frunze și rucola. Mănânc de toate, cât se poate de sănătos și fac sport!”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel