Dieta de vedetă. Cum a dat Axinte jos 11 kilograme în 16 zile: ”Vreau să ajung la 85”

Data publicării:
Ion Petrescu, sursa facebook
Descriere foto: Ion Petrescu, sursa facebook

Axinte a dezvăluit dieta drastică care l-a ajutat să scape de 11 kilograme în doar 16 zile.

Ion Petrescu, cunoscut pentru personajul Axinte s-a hotărât să facă o schimbare radicală în viața lui și să aibă mult mai multă grijă de el.  Celebrul actor a început prin a da jos kilogramele în plus. Axinte a început să adope un stil de viață sănătos și să repsecte un plan alimentar ca la carte.

Recent, actorul a mărturisit că a reușit să scape de 11 kilograme în 16 zile, ajungând la 93 de kilograme și nu are de gând să se oprească aici. Axinte a precizat că planul alimentar i-a fost făcut de un medic nutriționist după ce analizele i-au fost trimise în Germania.

”Am slabit 11 kilograme, aveam 104 și am 93 acum, în 16 zile. În primele două zile e o cură chiar drastică, cu sare amare, cu legume, cu cartofi... Am trimis analizele în Germania, după o lună vin analizele și în funcție de analize ai un meniu care îți reglează metabolismul”, a spus Axinte la Antena Stars.

 

Axinte a mărturisit că cel care i-a recomandat acest lucru a fost Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu. Acum, celebrul actor vrea să ajungă la 85 de kilograme.

”Vreau să ajung la 85”, a mai spus Axinte  la Antena Stars.

 

Axinte, dezvăluiri inedite despre avere și familie

 

Axinte și-a deschis sufletul și a vorbit despre familia și averea lui. Actorul a fost mai sincer ca niciodată și a făcut dezvăluiri inedite. Acesta a mărturisit că este foarte mândru de băiatul lui, Eduard, în vârstă de 14. Potrivit spuselor actorului, băiatul a venit pe lume după ce soția sa a făcut mai multe tratamente.

„A fost un copil dorit, îți dai seama, după 6 ani... Nu știam de asta cu două linii (n.r. - despre testul de sarcină). A venit după ani de tratament. Acum nu știu dacă mi-aș mai fi dorit, că Eduard spune: „tati, să nu mai faceți niciunul, că vreau ca averea să-mi rămână mie”, a spus actorul la Antena Stars.

Actorul a mărturisit că a avut multe oportunități încă de la debutul în carieră. De asemenea, a precizat că profesia l-a ajutat și pe plan financiar, atunci cumpărându-și o mașină și un apartament.

„Așteptăm vremuri mai bune și sper că o să vină. La mine a fost un șut în f..., pentru că atunci s-au deschis toate ușile către primării, către zile de oraș. Am cunoscut foarte multă lume și asta m-a ajutat foarte mult și financiar, pentru că din start, când am pornit, m-au ajutat, am luat un apartament, o mașină, să intru și eu în rând cu ei. Ei deja aveau multe spectacole. Și eu aveam, dar tot mai bine a fost acasă”, a mai transmis vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel