Dietă de vedetă. Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul ei pentru o siluetă de vis: „De 31 de ani fac asta”

Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Instagram
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Instagram

Anca Țurcașiu a dezvăluit cum se menține în formă la 51 de ani. La ce alimente a renunțat de peste trei decenii. 

Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, continuă să surprindă prin modul în care se menține în formă. Vedeta are o siluetă impecabilă și se bucură de o frumusețe aparte. Aceasta a dezvăluit care este secretul ei și la ce alimente a renunțat de 31 de ani. Frumoasa artistă n consumă carne și nici lactate, iar asta presupune ea a ajutat-o să se păstreze mereu într-o formă de zile mari. 


„Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm.

A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm”, a declarat Anca Țurcașiu, la „Vorbește lumea”.


După divorțul de soțul ei, vedeta a reușit să găsească un echilibru în viața ei și se bucură în continuare de momentele frumoase din viața ei.


„Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, a spus Anca Țurcașiu pentru click.ro.


Anca Țurcașiu a avut parte de un moment nefericit. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, artista și-a făcut apariția în cârje. Actrița a povestit că s-a ajuns aici din cauza unui mic accident pe care l-a avut chiar în propria locuință.


Mai exact, Anca Țurcașiu a alunecat și a căzut pe gresia lucioasă din apartament, rupându-și rotula. Actrița este nevoită să poarte orteză în următoarea perioadă.


„Am cazut, intr-o zi, pe gresie in genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Intr-o seara am plecat si am cazut. Eu de fel sunt destul de impiedicata, am atras asta. M-am gandit toata vara sa nu alunec pe gresie, ca era lucioasa. Mi-am rupt rotula. Mi-am tinut toate spectacolele cu orteza, am instalat fotoliu pe scena”, a povestit Anca Țurcașiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel