Dida Drăgan, despre cel mai mare regret al său, la 76 de ani. Dezvăluiri din viața celebrei artiste

Data publicării:
Sursa foto: Dida Drăgan, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Dida Drăgan, captură YouTube

Dida Drăgan a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, la 76 de ani. 

Dida Drăgan, în vârstă de 76 de ani, se numără printre cele mai apreciate artiste din generația veche. Într-un interviu recent, vedeta a făcut dezvăluiri interesante despre viața sa. Dida Drăgan a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său. 

Dida Drăgan, despre cel mai mare regret al său, la 76 de ani

„Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel pentru că nu îmi permite programul!”, a declarat Dida Drăgan, pentru Click!.

Îndrăgita artista a precizat că pregătește noi proiecte muzicale, care speră să ajungă la sufletele oamenilor. 

„Acum mă pregătesc să înregistrez o piesă nouă. Melodia se numește . Nu este dedicat unei persoane aparte, o dedic tuturor românilor. Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac: versurile, piesele…totul trebuie să iasă perfect. Acum sunt în România, dar o să plec peste câteva zile în Elveția și după iar mă întorc aici. Nu o să stau mult acolo. Eu nu am cum să nu vin aici, aici este casa mea. Dacă te gândești la câte premii am luat în viața asta, în urma efortului pe care l-am depus… Aici este casa mea! Eu nu am plecat niciodată din România și nici nu voi face asta.”, a declarat, pentru Click!, Dida Drăgan.

Dida Drăgan face naveta între România și Elveția

În ultima perioadă, celebra artistă a locuit mai mult în Elveția, alături de sora ei.

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeți candela». Mergeam la biserică, e adevărat”, spunea Dida Drăgan.

Citește și: Gigi Becali a fost jefuit! Stâna pe care o deține, în zona Pipera, a fost prădată de hoțiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel