Gigi Becali a fost jefuit! Stâna pe care o deține, în zona Pipera, a fost prădată de hoți

Data publicării:
Gigi Becali, captură video Youtube/ TRINITAS TV
Descriere foto: Gigi Becali, captură video Youtube/ TRINITAS TV

Stâna lui Gigi Becali a fost prădată de hoți. Prejudiciul se ridică la o sumă colosală. 

Gigi Becali a fost jefuit. Mai exact, doi tineri au dat iama la stâna patronului FCSB, de unde au furat câteva oi și le-au băgat în portbagaj, după care au dispărut fără urmă. Ulterior, oamenii legii au reușit să-i indentifice pe hoți, dar i-au lăsat în libertate, potrivit gandul.ro

Gigi Becali a fost jefuit!

Patronul FCSB a alertat poliția, după ce și-a dat seama că îi lipsesc trei oi. 

„La data de 5 noiembrie a.c. , în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 4 noiembrie a.c., în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat, pe un teren extravilan, din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, județul Ilfov. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au efectuat activitățile de cercetare a locului faptei”, a transmis Poliția Ilfov.

Hoțul care a condus mașina nu avea permis

Oamenii legii i-au identificat pe făptași, însă nu știu unde sunt cele tri oi furate. Procurorii au decis ca hoții să fie cercetați în stare de libertate pentru furt.

„La data de 05 noiembrie a.c.,în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere”, notează IPJ Ilfov.

Gigi Becali, acuzații grave după petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Cu ocazia sărbătorii de Halloween, mai mulți miliardari au organizat o petrecere de Halloween, la Castelul Bran,  pe 29 și 30 octombrie. Ulterior, Gigi Becali a comentat, în stilul său caracteristic pentrecerea de la „Castelul lui Dracula”. Patronul FCSB este de părere că  s-au desfășurat diverse „ritualuri”.

„Fiecare om e liber să facă ce vrea. Fiecare-și alege ce vrea. Nu ești obligat. Te duci spre Cristos sau spre Satan. Ei și-au ales stăpânul, care este adversarul lui Cristos. Se duc acolo și fac niște ritualuri și se întâlnesc cu stăpânul lor. Dacă se întâlnesc cu stăpânul lor, care e treaba voastră?”, a declarat Gigi Becali, pentru România TV.

Gigi Becali, despre petrecerea de la Castelul Bran: „Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi”

Gigi Becali susține că încep să se întâmple lucruri care au legătură cu Sfintele Scripturi. 

„Nu este chiar așa, e mai mult de vorbit pe tema asta. Dacă vă spun, nu o să înțelegeți. Sau spuneți că Becali e nebun. Sunt lucruri care se întâmplă, se apropie lumea de sfârșit. Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi. De ce să mă bag și eu în treburile astea? Mi-e frică și mie. De duhurile rele din văzduh (…) În particular pot să spun. Public, nu pot să spun. 

Bogații lumii vin la Biserică, să se roage la Dumnezeu?! Unde-și fac ei rugăciune? La stăpânul lor, alt stăpân. Noi îl avem pe Cristos, suntem creștini ortodocși.

Să ne ferească Dumnezeu de tot ceea ce fac ei acolo în castelul ăsta, la Bran!”, a mai comentat Gigi Becali, la România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel