Diana Șoșoacă, petrecere cu lăutari LIVE, pe Facebook. Au curs dedicațiile pentru Raed Arafat VIDEO

Data publicării:
Diana Șoșoacă, foto Facebook
Descriere foto: Diana Șoșoacă, foto Facebook

Diana Șoșoacă a participat la o petrecere cu lăutari, de unde a transmis Live, pe Facebook. Senatoarea AUR i-a dat dedicații lui Raed Arafat.

Diana Șoacă a ignorat regulile impuse de autorități și a petrecut în stil mare, într-un restaurant cu lăutari. Toată distracția a fost transmisă LIVE, pe Facebook.


Petrecăreții au dansat, au cântat, s-au îmbrățișat și i-au făcut dedicații șefului DSU.

 Diana Șoșoacă  a început să transmită LIVE, pe Facebook, la ora 21:00. Moment în care participanții la petrecere s-au urcat pe mese și au făcut atmosferă.

 


Au cântat cu toții „Treceți batalioane, române, Carpații”, fără să țină cont de restricțiile impuse de autorități. Din imagini se poate observa că petrecăreții nu poartă mască și nici nu respectă regulile de distanțare socială. 

Mai mult, Diana Șoșoacă a transmis și mesaje în care îndeamnă publicul de pe Facebook să își trăiască viața:  „E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită”.

Apogeul serii a fost momentul în care senatoarea AUR a luat microfonul lăutarilor și i-a făcut o dedicație lui Raed Arafat, 

 

„Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români“, a spus Diana Şoşoacă, iar lăutarii au început să cânte “Noi suntem români”.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel