Diana Munteanu rupe internetul în două, din nou. Iubită, dar criticată: „Ești foarte frumoasă. Dar rămâi cu pozele”

Fanii Dianei Munteanu sunt la răscruce de drumuri, din nou. Aceștia nu se pot hotărî dacă să o critice sau s-o „iubească” pe vedetă.

Una dintre popularele vedete ale României se află într-o situație cel puțin ciudată. Diana Munteanu, în vârstă de 44 de ani, este una dintre prezentatoarele de la Antena 1, acolo unde întreține un matinal și își încântă publicul cu cele mai energice subiecte. Diana, pe lângă locul de muncă pe care îl are și de care se ocupă cu plăcere și pasiune, mai are grijă să posteze și pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde împărtășește cu fanii săi ultimele sale experiențe. Momentan, ea este singură, dar doar din perspectiva amoroasă deoarece îl are alături de ea pe fiul său, David.

Cum este Diana Munteanu „iubită”, dar și criticată

Cei mai înfocați fani ai săi pot recunoaște, cel mai probabil, faptul că vedeta are un istoric zbuciumat în ceea ce ține de imaginea sa în rândul fanilor. Unul dintre cele mai ciudate aspecte ale sale este că, deși are peste jumătate de milion de urmăritori și peste patru mii de postări la activ, vedeta pare să aibă parte atât de „iubirea” fanilor, cât și de cuvântul critic al acestora, chiar în același timp.

Un exemplu în acest sens este comentariul unuia dintre fanii divei, care, deși susține „kilogramele perfecte” ale Dianei, transmite că tot nu este de ajuns:

„Slabă, slabă dar forma corpului?”,a  spus unul dintre fanii vedetei.

Are un trup de invidiat, dar nu toți consideră la fel...uneori

Alte comentarii din cadrul postărilor vedetei se referă la „moralitatea” alegerilor făcute de blondină. Astfel, regăsim persoane care nu au fost de acord cu operațiile estetice făcute de ea. Mulți spun că nu o mai recunosc.

„Zici că nu mai ești tu. Nu știu, poate sunt eu demodată sau whatever, dar de ce țineți morțiș să vă modificați total la față? Diana, tu erai super mega frumoasă și înainte! Trăsături frumoase, excelente. Înțeleg total nevoia de a pune un botox după o anumită vârstă sau acid dacă e cazul, dar efectiv ți-ai schimbat trăsătură feței. Mă rog, doar o opinie. Îmi cer scuze pentru deranj.”,a  fost unul dintre mesajele fanilor.

„Ai devenit dintr-o femeie frumoasă, una de nerecunoscut”, a mai precizat altcineva.

Adunând o bază de fani care pare  destul de „contradictorie”, vedeta se bucură de un „aparat critic” destul de divers:

„Câtă răutate aveți! În loc să ne sprijinim reciproc, alegeți să vorbească ceea ce aveți pe dinăuntru. Oare câte veți arată așa, sau arătați măcar pe jumătate așa, la 45 de ani? La față sau la corp, nu contează. Câte vă permiteți să vă faceți ajustări? Sau voi nu vreți, că aveți “încredere” în voi…se vede, din ce comentați. Habar nu aveți câte sacrificii sunt și ce stare mentală trebuie să ai, ca să arăți așa la vârstă ei…dar voi vorbiți în continuare și uitați-vă dezbrăcate în oglindă, oare vă place ce vedeți? Dar fiecare vede în altul ceea ce trebuie reparat la el(ea) în acest caz.”, a spus în sens de susținere pentru Diana Muntenau, o altă persoană.

 „Ești anorexică. Păcat de tine, erai faină în trecut”, „Ce ai slăbit, Diana! Prea mult ai slăbit, trebuie să fi un pic mai plinuță”, „Mai bine nu o postai, ai stricat peisajul cu imaginea scheletului tău”, „Prea slabă„, au fost alte comentarii din cadrul postărilor Dianei Munteanu.

 

Iar exemplele pot continua mult și bine, dar, în cele din urmă, Diana Munteanu se bucură de o bază de fani activă și devotată, ea fiind împlinită pe toate planurile, la finalul zilei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 10 aug 2023, 20:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience