Diana Dumitrescu, în culmea fericirii: Mă pot afișa din nou în costum de baie fără teamă

Data publicării:
Sursa foto: Diana Dumitrescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Diana Dumitrescu, Instagram

Diana Dumitrescu le-a dezvăluit fanilor cum a reușit să slăbească, după o luptă destul de lungă cu kilogramele în plus.

Diana Dumitrescu a fost foarte afectată de kilogramele în plus, pe care le-a acumulat în timpul sarcinii și, spune ea, îi era chiar și teamă să mai îmbrace costumul de baie, în acea perioadă. Văzând că nu reușește singură să-și revină în formă, vedeta a apelat la ajutorul unui nutriționist, iar acum se poate mândri din nou cu un fizic de invidiat.

"De când mă știu eu, de câte ori am plecat în vacanță, m-am îngrășat! Plăcerea de a încerca mâncăruri noi, dar și relaxarea vacanței îmi dădeau starea aceea de: "mănâncă cât vrei, simte-te bine, ești în vacanță!" Dar iată că lucrurile se pot schimbă! V-am zis acum câteva zile că am apelat la un nutriționist. Și funcționează!!! Când i-am spus faptul că plec în vacanță și nu o să pot să țin dietă, mi-a zis: du-te în vacanță, distrează-te, sunt convinsă că vei slabi! Și exact asta s-a întâmplat. ", a scris Diana Dumitrescu pe Instagram.

"Mă pot afișa din nou în costum de baie fără teamă!"

Diana Dumitrescu spune că această schimbare a venit la timp, pentru că urmează un proiect în care vedeta trebuie să îmbrace costumul de baie. Aceasta s-a arătat a fi extrem de fericită în postarea făcută pe rețelele de socializare, dezvăluind chiar fanilor faptul că cel mai mult a slăbit în zona burții și a picioarelor.

"După ani de diete și încercări eșuate de a pune în practică mâncatul sănătos și suficient, iată că pentru prima dată în vacanță acest lucru mi-a ieșit! Nu știu câte kg sau câți cm am dat jos, dar în câteva zile corpul meu s-a schimbat! În primul rând nu mai am burta atât de umflată, dar și picioarele mi s-au subțiat!!! Nu pot să va explic cât de fericită sunt, mai ales că urmează un proiect în costum de baie, și îi mulțumesc nutriționistei, pentru că m-a ajutat nu doar să slăbesc, dar și să mă pot afișa din nou în costum de baie fără teamă! Dacă vrei, poți! Trebuie doar să știi unde să cauți că să poți mai întâi rezolva problema! Mămici, putem să fim fit iar!! Hai Doamne-ajută să mă țină!!! Fingers crossed!", a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel