Diana Bișinicu, secretul unui corp de invidiat. Cum se menține vedeta în cea mai bună formă: „Poate fi ingredientul-cheie pentru a arăta binișor”

Data publicării:

Diana Bișiniciu a dezvăluit cum se menține în cea mai bună formă a ei. 

Diana Bișinicu, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit cum reușește să arate impecabil. Artista recunoaște că timpul nu îi permite să meargă în sala de sport, deși își dorește acest lucru. Cu toate astea, artista are alte metode prin care reușește să se mențină în formă.

Diana Bișinicu, secretul unui corp de invidiat

Artista susține că arată bine, deoarece muncește foarte mult. Diana Bișinicu recunoaște că își dorește să ajungă și în sala de sport, dar timpul nu îi permite acest lucru. 

„Nu fac mare lucru. Muncesc foarte mult, asta da, poate fi să zicem ingredientul-cheie pentru a arăta binișor, pentru că nu consider că am o formă de invidiat fizică. Vom vedea. Riana tot îmi spune să mergem la sală amândouă. Eu nu prea reușesc să ajung, pentru că programul meu este de la 8 dimineața până peste 20. După ce o culc pe Riana, eu mai stau și editez clipuri pentru canalul meu de YouTube” , a declarat Diana Bișinicu pentru Wowbiz. 

Cum se înțelege Diana Bișinicu cu fiica sa

Artista a mărturisit că are o relație foarte strânsă cu fiica sa. Diana Bișinicu susține că i-a plăcut să vorbească cu fiica ei, încă de când era mai micuță și îi dă cele mai bune sfaturi, pentru a fi independentă și să nu depindă de nimeni în această viață. 

„Suntem și prietene, dar și mamă-fiică bineînțeles. Niciodată nu am cerințe fără să îi explic de ce e bine să facă acest lucru. Eu vorbesc foarte mult cu ea și de când s-a născut, vorbesc cu ea precum cu un adult. Și acum îi spun că e necesar ca în tot ceea ce faci să pui suflet, iubire, pasiune și minte. Eu consider că pentru asta m-am născut, să muncesc. Asta am încercat să îi insuflu și ei, i-am spus că niciodată nu trebuie să fie dependentă de cineva din niciun punct de vedere și că oricât de mulți bani ar avea viitorul ei soț, ea să fie independentă și să poată oricând să își cumpere ce își dorește și cât își dorește, dar pentru acest lucru trebuie să învețe, să citească, să se culturalizeze și să vrea să facă totul la cel mai înalt nivel”, a mărturisit Diana Bișinicu în interviul de la WOWnews.

Ce probleme de sănătate are  Diana Bisinicu

„ Mie nu-mi place să mă plâng. Nu-mi place să atrag în jurul meu energii negative (…) Eu am sindromul ovarelor polichistice. După ce am născut-o pe Riana, ovarele mele au devenit pline de chisturi. Am chisturi şi la sâni, am şi o tumoră benignă la sânul drept. Trebuie să am grijă, dar nu mă plâng. Eu le iau aşa cum vin. Am grijă, într-adevăr, trei zile pe lună am dureri îngrozitoare încât nu mă pot mişca din pat. Lună de lună .”, a declarat aceasta, potrivit kfetele.ro

Citește și: Constantin Enceanu nu a trecut peste moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a izbucnit în lacrimi: „S-a rupt ceva din mine. Am început să urlu”

Cum se simte Cristian Țânțăreanu, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon. Afaceristul își trăiește viața la maxim: "Beau de rup, mănânc orice!"

Semnul divin primit de Oana Roman, când mama sa se afla în operație: „Un înger care veghează și ajută” Unde și-a găsit vedeta linișteaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel