Cum se simte Cristian Țânțăreanu, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon. Afaceristul își trăiește viața la maxim: "Beau de rup, mănânc orice!"

Data publicării:

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon. 

Cristian Țânțăreanu  este una dintre cele mai energice apariții din showbizul românesc. Omul de afaceri știe cum să se distreze, indiferent de vârstă, dar și de context. Cu toate astea, afacerisul a avut parte de un șoc în momentul în care a aflat că are cancer de colon.

Cum se simte Cristian Țânțăreanu, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon

în cadrul unui podcast, afaceristul a recunoscut că nu se teme de moarte, ci îi e frică de faptul că s-ar putea chinui.

 „Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă! Mi-e frică de eternitatea ei. Mi-e frică să nu mă chinui, spunea Cristian Țânțăreanu, cu ceva timp în urmă, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Cristian Țânțăreanu își trăiește viața la maxim

Omul de afaceri recunoaște că nu se abține de la absolut nimic și se bucură de toate plăcerile vieții, fără nicio restricție. 

'Am voie orice, țuică, whisky, vin și bere, beau de rup! Mănânc orice, dar nu e pasăre ca porcul, după cum e vorba aceea. Știți cum este cu o operație? E ca la o măsea, dacă nu s-a infectat, s-a vindecat.

Mihai Leu, da, s-a operat în România, dar pe mine m-au sfătuit atunci să mă tratez în străinătate, poate că era un alt caz, mai grav, nu știu ce să spun. Mă bucur că și el este bine acum', a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Playtech Știri.

Cristian Țânțăreanu recunoaște că, din când în când, se mai uită și la filmele pentru adulți, care îl ajută să se relaxeze. 

„Deschid televizorul și mă uit la știri. Și mă mai uit la filme pentru adulți, cu astea mă mai bucur și eu. Mi-a luat soția program TV, am abonament, de ziua mea. Filmele pentru adulți nu-mi fac rău la inimă, îmi fac bine la prostată’, a mărturisit Țânțăreanu acum câteva luni.

Afaceristul recunoaște că nu și-a înșelat niciodată soția.

„Găsește-mi o relație extraconjugală. E suficient să vină individa, să se uite în ochii mei și să spună că „noi am avut ceva’. Deci… în tinerețe… mai călcam strâmb foarte puțin. După Revoluție ceream voie. Când mergeam în Thailanda, în China la masaje din astea erotice. Dar nu mergeam numai eu. Mergeam mulți, ca să avem ce povesti după aceea, la restaurant. Ei, nu se simțeau foarte bine nevestele, e adevărat’, mărturisea Cristian Țânțăreanu demult, pentru revista Tango.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Afaceristul a dezvălui ce pensie primește de la stat și la cine merg acești bani. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o sumă atât de mică. 

„Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu, potrivit BZI. 

Citește și: Lidia Fecioru, extrem de afectată de războiul dintre Rusia și Ucraina: „Mă doare sufletul. Nepoata mea luptă în armata ucraineana” / VIDEO

Adrian Brâncoveanu a plecat de urgență în Israel. De ce a luat iubitul Andreei Marin această decizie: „A stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel