Diana Bart, diagnostic dureros. Prezentatoarea TV nu mai poate face copii: „La a doua sarcină am riscat mult”

Data publicării:
Diana Bart, foto Instagram
Descriere foto: Diana Bart, foto Instagram

Diana Bart nu va mai putea face copii. După două nașteri prin cezariană, medicii i-au spus că organismul ei nu va putea suține o a treia sarcină.

Diana Bart a vorbit despre cât de greu a fost pentru ea să devină mama a două fetițe superbe. Frumoasa prezentatoare Tv a pierdut o sarcină în trecut, iar acum știe că nu va mai putea deveni mamă.

 

'Da, înainte să rămân însărcinată cu Maira am pierdut o sarcină. Nu am perceput-o ca pe o traumă pentru că doctorul meu m-a ajutat foarte tare să trec peste acele momente, spunându-mi că, atunci când corpul nostru recunoaşte că ceva nu e în regulă cu embrionul, preferă să-l respingă.', a declarat Diana Bart pentru okmagazine.ro.

 

După cele două nașteri prin cezariană medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată, din cauză că ar putea avea complicații și nu ar putea să ducă o a treia sarcină.


'Eu am avut operaţia de cezariană foarte subţiată după prima naştere şi doctorul mi-a zis că la a doua sarcină am riscat mult, că putea să se rupă în interior. Deci nu mai pot duce o a treia sarcină.', a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIANA BART (@dianabart.ro)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel